Hoşgeldiniz  

Kayışdağı Spor Kulübü Yönetimi Basınla Buluştu

admin | 16 Haziran 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor A- A+

kayisdagiKayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin, Yönetimi Kurulu Üyeleri ve hocaları basınla kahvaltıda buluştu.

Recep Kenan/haberinasli.com

Kayışdağı’nda gerçekleşen kahvaltılı basın buluşmasında kulüp çalışmaları sportif başarılar ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin yeni başarılar hedeflediklerini söyledi

Şimdiye kadar verdiği önemli destekleri için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ettiğini aynı desteğin, başarının gelmesi için gerekli çalışma ortamı yaratılmasında da beklediklerini ifade ederek; park alanında yapılacak bir salonun başarılarında payının çok önemli olduğunu ve kulübe bir salon kazandırılmasında desteklerini beklediklerini ifade etti.

kayisdagi spor

57 boksör 322 lisanslı sporcunun 21’kız olduğu Kayışdağı Spor; katıldığı İstanbul şampiyonasında 4 altın 4 bronz madalya aldı.

Kayışdağı Spor Kulübü boks takımı çocuk ve gençlerden oluşan boks branşında önemli dereceler ve madalyalar aldı. 26 Haziran’da Şırnak’ta yapılacak Türkiye şampiyonasında 6 sporcu ile altın madalya ve dereceye girme mücadelesi verecek.

Kayışdağı Spor Başkanı Hasan Hüseyin Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin basın mensupları ile bir araya gedikleri toplantıda, Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ve Kayışdağı Spor Hocası Mehmet Seven’e katkılarından dolayı plaket verildi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.