Hoşgeldiniz  

Karatekin Üniversitesi Çerkeş MYO Bölümleri Açıklandı

admin | 02 Ağustos 2015 | Eğitim, Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

karatekin_cerkesYÖK tarafından onaylan Çankırı Karatekin Üniversitesi Çerkeş Meslek Yüksekokulu’nun bölümleri Gıda İşleme ve Bitkisel ve Hayvansal Üretim olarak açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Karatekin Üniversitesi Resmi web sitesinden yapılan açıklama ile Çerkeş ilçesinde açılacak olan Çerkeş Meslek Yüksekokulu’nun bölümleri belli oldu.

Karatekin Üniversitesi Çerkeş MYO Açıldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi Resmi web sitesinden yapılan açıklamada “Çankırı Karatekin Üniversitesi Çerkeş Meslek Yüksekokulu kurulmasına ilişkin teklif, Yükseköğretim Genel Kurulu’nun 14 Temmuz 2015 tarihli toplantısında uygun görülmüştür. Kurulan Çankırı Karatekin Üniversitesi Çerkeş Meslek Yüksekokulu bünyesinde Gıda İşleme ve Bitkisel ve Hayvansal Üretim olmak üzere iki bölüm bulunmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Çankırı ve Ilgaz’da 5 MYO Mesleki Eğitim Veriyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi’ne bağlı Çankırı Meslek Yüksekokulu bünyesinde; Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Çocuk Gelişimi ile Ilgaz’da Ilgaz Turizm Otelcilik Yüksekokulu mesleki yüksek eğitim veriyordu.

Çerkeş’te 2 MYO Bölümü

Son düzenleme ile Çankırı Karatekin Üniversitesi’ne bağlı açılan Çerkeş Meslek Yüksekokulu’nun bölümleri Gıda İşleme ve Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümleri de eklenerek Karatekin Üniversitesi MYO bölüm sayısı 7’ye yükseldi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.