Hoşgeldiniz  

Kağıt Bitti, Radikal Gitti!

admin | 22 Haziran 2014 | Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

radikal-113 Ekim 1996’dan bu güne, 18 yıldır yayınlanan Radikal gazetesi son basılı sayısının manşetinde ‘Bize Ayrılan Kağıdın Sonuna Geldik’ sözleri ile okurlarına veda etti.

Recep Kenan/haberinasli.com

“Kağıt bittiği için gazete çıkarmayı sona erdirdik” sözleri ile kağıt baskısına son veren Radikal gazetesi 22 Haziran 2014 tarihinden itibaren faaliyetlerine internet üzerinden dijital formatta devam etme kararını açıkladı. Radikal Gazetesi’nin, kağıt baskı yayımına ve dağıtımına 21 Haziran tarihi itibariyle son vererek internet versiyonu ile devam edecek.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamayla, şirket bünyesinde faaliyet gösteren Radikal gazetesinin 22 Haziran tarihinden itibaren faaliyetlerine İnternet üzerinden dijital formatta devam edeceğini duyurmuştu.

Açıklamada, Radikal gazetesinin kağıt baskı formatı satışlarının, kamuya açıklanan son yıllık (31 Aralık 2013) konsolide “kar veya zarar tablosu”ndaki satış gelirleri içindeki payının yaklaşık yüzde 1.6 olduğu bildirildi.

18 yıllık Radikal Sadece İnternette

Doğan Grubu’nun 18 yıl önce rakibi Sabah grubunun çıkardığı Yeni Yüzyıl gazetesine alternatif olarak entelektüel okura yönelik, ayrıksı habercilik yapabilecek gazete olarak hazırladığı Radikal kağıt baskıya veda etti. Radikal, yayın hayatına 21 Haziran tarihinden itibaren internet versiyonu ile devam edecek.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.