Hoşgeldiniz  

Kadir Topbaş; ‘Tapu Ve İmar Sorunları Birlikte Çözülecek’

admin | 21 Mart 2014 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

ibb _ kadir_nimetullah TopuİBB Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Mevlana Mahallesi’nde tapu ve imar sorunlarını birlikte çözeceklerini söyledi.

Recep Kenan/haberinasli.com

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, bugün (19 Mart) Mevlana Mahallesi’nde düzenlenen mitingle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte seçmenlerinin karşısına çıktı.

AK Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı’nın açılış konuşması sonra konuşan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, mevcut CHP’li Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin 5 yılda verdiği hiçbir sözü tutmadığını iddia ederek, “Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle 30 Mart’ta bunlardan hesap soracağız” diye konuşurken, 5 yıl önce verilen bir belgeden söz ederek; yalanlarını yüzlerine vurduğunu ifade etti.

Kesintisiz İçilebilir Suyunuz Var

Son olarak konuşan İBB Başkanı ve Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş Türkiye’nin dünyada imrenilerek bakılan, özenilen bir ülke haline geldiğini ifade ederek; “Hatırlayın İstanbul’un susuz günlerini, çöp yığınlarını… Haftada bir gün su almak mucizeydi. Suyu kaynatmadan kullanmayın deniliyordu. İçmeyin değil kullanmayın deniliyordu. Bugün kesintisiz içilebilir suyunuz var” dedi.

Döneminde İstanbul’a kazandırdıkları metronun altını çizen Kadir Topbaş, “Her yere metro her yerde metro” sloganıyla bu hizmetlere devam edeceklerini söyledi.

İstanbul mu Temiz Paris mi?

“Bizde söz namustur. Söz yere düşürülmez” diye konuşan Ak Parti İBB Başkan Adayı Topbaş, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün, “Kazanırsam İstanbul’u Paris yapacağım” şeklindeki sözlerine dikkat çekerek; “Birileri İstanbul’u Paris yapacağım diyor. Bakın görün İstanbul mu temiz Paris mi temiz. İstanbul’u yaşanabilir bir kent haline getirdik. Bütün dünyanın özendiği, imrendiği bir kent haline getirdik. Bunlar batıya özeniyorlar. Bugün batı bize özeniyor” diye konuştu.

Tapu Ve İmar Sorunları Birlikte Çözülecek

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin 5 yıl önce verdiği ve “tapu taahhütnamesi” olduğunu iddia ettiği belgeyi gösteren Kadir Topbaş; “Size tapu vereceğiz diye söz verdiler. Aradan 5 yıl geçti, sözlerini tuttular mı?” diye sorduktan sonra konuşmasına; “Bizde söz namustur. Söz yere düşürülmez. Bize inanın ve güvenin. Nimetullah kardeşimle birlikte Ataşehir’in tapu ve imar sorunu en kısa sürede çözülecek. Tapu ve imar sorunlarınızın çözümü de şekilde sizlerle birlikte karar verilerek çözülecek” sözleri ile devam eti.

Ataşehir’e yapılacak yeni üç metro hattını hatırlatan ve finans merkezinin Ataşehir’e kazandıracaklarına değinen Kadir Topbaş Ataşehir’deki yüksek gerilim hatlarına da çözüm getireceklerini söyledi.

2019’da siyaseti bırakacağını da söyleyen Ak Parti İBB Başkan Adayı Kadir Topbaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da değişebileceğini söyledi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.