Hoşgeldiniz  

 KADININ GÜCÜNÜ, YARATICILIĞINI GÖSTERİYORUZ

admin | 24 Ekim 2016 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

asidadKısa adı ASİDAD olan Ataşehir Sivas Kültür, Dayanışma ve Eğitim Derneği; “Okula başlarken elimi tutar mısın?” projesi kapsamında ihtiyacı olan okullara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Yardımlar ile ilgili basın toplantısı yapan Dernek Başkanı Sevgi Uluğ; “ASİDAD olarak yeni kurulmuş bir derneğiz. Bu kısa sürede çok işler yaptığımızı ve yapacağımızı düşünüyoruz. ‘Okula başlarken elimi tutar mısın?’ projemiz kapsamında Ataşehir’de ihtiyacı olan çocuklarla ilgili bir çalışma başlattık.  Okul kıyafeti, kırtasiye yardımı yapmaya başladık. Projeye destek için bayan arkadaşlarım bir çalışma başlattılar. İlk olarak domates sosu, arkasından da tarhana, erişte yaptık.  Lavantalarımız var. Sizlerin vasıtasıyla bu ürünlerimizi tanıtmak üzere sizleri davet ettik” diye konuştu.

asidad_2

SORUNLARDAN YANA DEĞİL ÇÖZÜMDEN YANAYIZ

Uluğ; “Biz şunu göstermek istiyoruz. Görünür olalım. Yani sorunlardan yana değil çözümden yana olduğumuzu gösterelim. Kadının gücünü, yaratıcılığını çalışmalarımızla gösterme gayreti içerisindeyiz. Okullardan listeler istedik. Gelen listeler doğrultusunda her okuldan 10-15 toplamda 200’e yakın çocuk giydirdik. Çalışmalarımıza yeni arkadaşlar katılıyor, destek veriyorlar. Şu an derneğimiz tam bir sosyal dayanışma derneği gibidir. Burada ürettiğimiz ürünlerle destek oluyoruz. Bu kampanyamız hala devam ediyor. Atatürkçü, laik, çağdaş çocuklar yetişmesine katkı sunmak isteyenler doğal ürünlerimizden satın alarak destek verebilirler. Kapımız yardımsever herkese açıktır.  Sosyal medyadan çalışmalarımızı takip etmelerini, deneğimize çay içmeye gelerek bizleri yakından tanımalarını ve bizlerle birlikte çalışmalarını arzu ediyoruz” dedi.

asidad_1

İstanbulumGazetesi/Ali Bal

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.