Hoşgeldiniz  

KADIKÖY’DE METROBÜS YOLUNDA KAZA, ‘5 ÖLÜ, 5 YARALI’

admin | 27 Ekim 2015 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

metrobus_kazaİstanbul Kadıköy’de polise yakalanmamak için girdiği  yolda otomobille metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 5 kişi de yaralandı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre,  kaza, saat 02.00 sıralarında Kadıköy Fikirtepe metrobüs durağı içerisinde meydana geldi. 34 FY 5501 plakalı araç, Kadıköy’de polis kontrolünden kaçmak istedi.

Bu sırada Topkapı – Söğütlüçeşme seferini yapan Erdoğan Kalender yönetimindeki metrobüs, gelen aracı fark ederek yolun ortasında bulunan çelik bariyerlere çarptı. Ancak hızla gelen özel araç ile metrobüs kafa kafaya çarpışmaktan kurtulamadı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç yaklaşık 10 metre sürüklendi. Özel araç içerisinde bulunan 6 kişiden 5’i olay yerinde hayatını kaybetti. Araçtaki bir bayan ile metrobüs şoförü ve 3 yolcu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan şahısları çıkarmak için uzun süre çalıştıkları öğrenildi.

metrobus

POLİSE YAKALANMAMAK İÇİN METROBÜS YOLU

Kazaya neden olan otomobilin, Kadıköy’de bir barda eğlendikten sonra, polis çevirmesine yakalanmamak için metrobüs yoluna girdikleri öğrenildi. Otomobilde bulunan 6 kişiden 2 kişinin ismi Talha Uzun ve Hüseyin Yıldırım olduğu tespit edilirken kalan 4 kişinin ismi öğrenilemedi.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.