Hoşgeldiniz  

Kadıköy – Karaköy Vapuru Tacizcisi Çayırova’da Yakalandı

admin | 08 Ekim 2019 | Gündem, İstanbul, Manşet, Polis, Üst Manşet A- A+

Kadıköy – Karaköy vapurunda hukukçu yolcuyu taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli Çayırova’da yakalandı.

Kadıköy – Karaköy vapurunda hukukçu Zeliha Milli’yi taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalandı.

Kadıköy – Karaköy vapurunda yaşanan iğrenç olayda yeni bir gelişme yaşandı. Hukukçu Zeliha Milli’yi vapurda taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Vapurdaki yaşadığı skandal anları cep telefonu ile görüntüleyen mağdur Zeliha Milli’nin teşhis için emniyete çağrıldığı öğrenilirken Rıza E.’nin daha önce de benzer bir suçtan kaydı olduğu belirtildi.

ÇAYIROVA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAKALANDI

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “07.10.2019 günü İlimiz Kadıköy-Karaköy arası sefer yapan yolcu vapurunda meydana gelen, ulusal basında ve sosyal medyada “Vapurda İğrenç Olay”, “Kadıköy Vapurunda Rezalet” gibi başlıklarla yer alan “Cinsel Taciz” konusu ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak çalışmalarda; Bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Rıza E. (31) isimli şahıs Kocaeli ili Çayırova ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın yapılan sorgulamasında “Çocuğun Cinsel İstismarı” (1), “Rahatsız Etme” (1) suçları olmak üzere toplam (2) suç kaydının olduğu tespit edilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

Ayrıca, açıklamada, “Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.” Denildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Karaköy-Kadıköy vapurunda kaydedilen kadın yolcuların taciz edildiği görüntü yolcu tarafından paylaşılmış sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Sapık adam, kadın yolculara bakarak vapurun içinde mastürbasyon yaptı. O anları cep telefonu kamerasına kaydeden bir kadın yolcu ise görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Daha sonra da şikayetçi olmuştu.

Kadın yolcu, vapurda uğradığı tacizi “Bu şahıs Karaköy-Kadıköy vapurunda bize bakarak bu iğrenç hareketi yaptı ve sonrasında montunu gemi tuvaletinde bırakarak gemiden çıkanlara bakmamıza rağmen kaçtı.” ifadeleriyle sosyal medyada paylaşmıştı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.