Hoşgeldiniz  

İSTKA Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

admin | 07 Nisan 2015 | Genel, İstanbul, Manşet A- A+

istka_toplantisi_İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Nisan ayı olağan yönetim kurulu toplantısı İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirildi. İSTKA Toplantısı İstanbul Vailiğinde  Yapıldı.

Toplantıya, İSTKA Yönetim Kurulu Başkanı Vali Vasip Şahin, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Nail Olpak, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı Rızanur Meral ve İSTKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdülmecid Karataş’ın katıldığı toplantıda ajansın faaliyet raporları görüşüldü.

Genel Sekreter Karataş tarafından yapılan sunumda, İSTKA’nın 27.03.2015 tarihi itibariyle tamamlanan 145 milyon TL bütçeli 2015 Yılı Mali Destek Programları başvuru sürecinde 8 adet Mali Destek Programına toplam 614 proje başvurusunun yapıldığı ifade edildi. Proje başvurularının 176 tanesinin işletmelerden, 438 tanesinin ise kar amacı gütmeyen kurumlar tarafından hazırlandığını belirten Karataş, Program bazında en yüksek başvurunun 220 proje ile Yenilikçi İstanbul Programına yapıldığını, bunu 134 proje ile Bağımlılıkla Mücadele Programı’nın takip ettiğini söyledi. Karataş, proje değerlendirme sürecinin 3 ay içinde tamamlanması ve Haziran ayı sonuna kadar desteklenecek projelerin belirlenmesi ve ilan edilmesini planladıklarını ifade etti.

Yapılan sunumun ardından gündem maddeleri değerlendirilerek karara bağlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.