Hoşgeldiniz  

İstanbul’da Su Kesintisi

admin | 27 Aralık 2012 | Genel, İstanbul, Manşet A- A+

iski_su_kesintisiİSKİ, Avcılar ilçesi, çalışma nedeni ile; 26 Aralık 2012 Çarşamba 09.00 ile 21.00 saatleri arasında 12 saat süreyle bazı bölgelere su verilemeyeceği bildirildi.

Su kesintisi olacak

İstanbul`un bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanacak.

İSKİ`den yapılan açıklamada, Avcılar ilçesi, Üniversite Mahallesi`nde gerçekleştirilecek olan branşman bağlantı çalışmaları nedeniyle; 26 Aralık 2012 Çarşamba 09.00 ile 21.00 saatleri arasında 12 saat süreyle bazı bölgelere su verilemeyeceği bildirildi.

Su alamayacak bölgeler ise şöyle:

“Avcılar ilçesi: Mustafa Kemal Paşa, Üniversite ve Firuzköy Mahallelerinin tamamı ile Yeşilkent, Gümüşpala, Cihangir ve Merkez Mahallelerinin bir bölümü”.

Kadıköy`ün bazı semtlerinde 26 Aralık Çarşamba 08.00 ile 27 Aralık Perşembe 14:00 saatleri arasında 30 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi`nden (İSKİ) yapılan açıklamada, kesintinin Ayrılık Çeşme mevkiindeki dere ıslah çalışmaları nedeniyle yapılacağı belirtildi.

Açıklamaya göre su kesintisi yapılacak bölgeler şöyle:

“Osmanağa, Caferağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Hasanpaşa, Koşuyolu, Eğitim ve Dumlupınar Mahallelerinin tamamı ile Fikirtepe ve Acıbadem Mahallelerinin bir bölümü.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.