Hoşgeldiniz  

İSTANBUL’DA ÇAĞLAYAN DAHİL 3 ADLİYEDE OPERASYON

admin | 15 Ağustos 2016 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

adliye_operasyonÇağlayan’daki İstanbul, Gaziosmanpaşa ve Bakırköy adliyelerinde sabahın erken saatlerinde operasyon başlatıldı. Memur ve çalışanların odalarında arama yapılıyor.

İstanbul’daki Çağlayan, Bakırköy ve Gaziosmanpaşa adliyelerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında memurlara yönelik operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 173 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

15 Temmuz FETÖ Darbe soruşturması kapsamında İstanbul, Gaziosmanpaşa ve Bakırköy adliyelerinde görevli, haklarında gözaltı kararı bulunan personele operasyon düzenleniyor.

İstanbul, Gaziosmanpaşa ve Bakırköy adliyelerinde görevli, haklarında gözaltı kararı bulunan personele operasyon düzenleniyor. Çağlayan’daki İstanbul, Gaziosmanpaşa ve Bakırköy adliyelerinde görevli 173 memur hakkında gözaltı kararı bulunduğu ifade ediliyor.

Alınan bilgiye göre, yürütülen FETÖ Darbe soruşturması kapsamında Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı, Bakırköy ve Gaziosmanpaşa adliyelerindeki bazı görevlilere yönelik gözaltı kararı alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla mesainin başladığı 08:30’da çok sayıda sivil polisin katıldığı operasyonu ile ilgili soruşturmayı, Dink cinayeti soruşturmasını da yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü yürütüyor.

Girişlerin yasaklandığı operasyon sırasında adliyelere kontrollü olarak girişlere izin verdiği bilgisi geliyor.

Polis, gözaltı kararı alınan ve sayısı 173 olduğu belirtilen personelin adliyelerdeki odalarında arama yapıyor.

Alınan bilgiye göre, İstanbul ve Gaziosmanpaşa adliyelerinde 129, Bakırköy Adliyesi’nde ise 44 kişi hakkında gözaltı kararı var.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.