Hoşgeldiniz  

İSTANBUL’A 350 YENİ OTOBÜS İHALESİ

admin | 22 Mart 2013 | Ekonomi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

page_istanbula-350-yeni-otobus_987104282İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. aracılığı ile 350 yeni otobüsü İstanbulluların hizmetine sunmak için ihale yapıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB’nin, İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. son teknoloji ile donanmış filosu ve yüksek standartlardaki kalite anlayışı ile İstanbul halkının daha güvenli, rahat ve ekonomik standartlarda seyahat etmesini sağlamak amacı ile yaplılacak 350 yeni otobüsü alımı ihalesi konusundaki açıklaması şöyle;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşımada en genç şirketi olan İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. dördüncü otobüs ihalesine çıkıyor.

İstanbul’un 3 bölgesinde, daha önce ihalesi yapılmış olan 600 otobüse ek olarak, 350 yeni otobüs İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. filosuna katılıyor.

Alçak tabanlı, engelli kolaylıklı ve çevre dostu Euro 5 standartlarında motorlar ile teçhiz edilmiş olan yeni otobüsler; İstanbulluların hizmetine sunulacaktır. Daha önce yapılan üç ihale ile hizmete sunulan otobüsler hem işleticiler hem de yolcular için İstanbul genelinde toplu taşımada bir çığır açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamamı yerli üretim otobüslerle halka en kaliteli hizmeti vermek yolunda adımlarına bir yenisini ekliyor.

Toplu taşıma alanındaki tüm modernizasyon ve konforun, ulaşımdaki adresi olmayı ve liderliğini sürekli hale getirmeyi hedefleyen İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. son teknoloji ile donanmış filosu ve yüksek standartlardaki kalite anlayışı ile İstanbul halkının daha güvenli, rahat ve ekonomik standartlarda seyahat etmesini amaçlamaktadır.

 

Ayrıntılı bilgiler kurumsal web sitesinden takip edilebilir.

İhale Şartnamelerinin Görülebileceği web adresi:

www.istanbulotobus.com.tr

İhale Şartnamelerinin Temin Edileceği Alım Adresi:

İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş.Harbiye Mah. Kadırgalar Cad. Küçük Çiftlik Parkı Karşısı Şişli/İstanbul Tel: 0212 240 34 00

İhale Yeri : İGDAŞ ihale salonunda

Tarih ve Saat: 26 Mart 2013 saat 14:00 (Anadolu Bölgesi 149 otobüs)

27 Mart 2013 saat 10:00 (İstanbul Bölgesi 80 otobüs)

ve saat 14.00 (Beyoğlu Bölgesi 121 otobüs ) ile yapılacaktır.

(İGDAŞ, Genel Müdürlük, Kazım Karabekir Cad. No:4 34060 Alibeyköy )

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.