Hoşgeldiniz  

İSTANBUL VALİSİ’NDEN İLK “TWEET”

admin | 11 Ekim 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Twitter’daki hesabını kullanamaya başlayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya artık sosyal medyadan da ulaşılabilecek.

İSTANBUL VALİSİ’NDEN İLK “TWEET”

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya artık sosyal medyadan da ulaşılabilecek.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sosyal medya dünyasına giriş yaptı. Bir süredir Twitter’daki hesabı açık olan ancak yoğunluğu dolayısıyla hesabını çok aktif olarak kullanamayan Vali Mutlu, dün ilk tweetini attı.

Attığı ilk tweette “İlk twitimi atarak sizlere merhaba demek istiyorum… Bundan böyle yogun İstanbul gündeminden fırsat buldukça sizlerle birlikte olacağım.” diyen Vali Mutlu, ikinci tweetinde ise “Bugün Kızılay’ın İstanbul Subesi’ni actık. Kan bağışında bulunarak “cana can kattık”. Herkesi kan bağışlamaya davet ediyorum” diyerek takipçilerine önemli bir mesaj verdi.

Dün ilk tweetini atmadan önce yaklaşık 600 takipçisi bulunan Vali Mutlu’nun an itibariyle takipçi sayısı 1473 kişiye ulaşmış durumda.

Vali Mutlu’nun takip ettiği kişiler arasında ise 2 kişi yer alıyor. Bunlardan biri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, diğeri de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan.

İlk tweetinin ardından Vali Mutlu, gelen mesajlara cevap vermekle yetinirken, yoğun İstanbul gündeminden fırsat buldukça gelecek tüm mesajları yanıtlamaya özen gösterecek.

Vali Mutlu’nun twitter adresi: www.twitter.com/Valimutlu
İstanbul Valiliği’nin twitter adresi: www.twitter.com/istanbulvilayet
İstanbul Ajansı’nın twitter adresi: www.twitter.com/istanbulajansi

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.