Hoşgeldiniz  

İstanbul Valiliği’nde Marmara Depremi Toplantısı

admin | 27 Eylül 2019 | Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Marmara’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası İstanbul Valiliği’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlık ettiği toplantıya katılan İçişleri Bakanı, Çevre ve Şehircilik Bakanı, İstanbul Valisi, AFAD Başkanı ve ilgili kurum temsilcileri ile İstanbul İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde 26 Hizmet Grubunun yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

İBB BAŞKANI ÇAĞRILMADI İDDİASI

İstanbul Valiliği’nde yapılan ve İstanbul depreminin değerlendirildiği toplantıya İstanbul Büyükşehir  Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrılmadığı iddia edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLAMA: İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMAMAKTA

İstanbul Valiliği, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun toplantıya davet edilmediği iddiasıyla ilgili yapılan açıklamada, “İlimizde dün meydana gelen deprem sonrasında Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay başkanlığında bütün kurumların en üst düzeydeki temsilcilerinin iştirakleriyle bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Yapılan bu toplantı sonrasında gece boyunca sürecek Afet Acil Durum Yönetim Merkezi faaliyetlerinin, sabah saat 10.00’da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün Hasdal Yerleşkesi’nde tekrar değerlendirilmesi kararlaştırılmış, bugünkü toplantı için tüm katılımcılar bizzat orada bilgilendirilmiş ve davet edilmişlerdir. Sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın toplantıya davet edilmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.”  Denildi.

GENEL SEKTERİMİZ VE ARKADAŞLARIMIZ ORADA

Konu ile ilgili kendisine soru yöneltilen Ekrem İmamoğlu valilikteki toplantıya İBB Genel Sekreter yardımcısı ve diğer arkadaşlarının katıldığını söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.