Hoşgeldiniz  

İstanbul Huzurlu Bayrama Hazır

admin | 18 Eylül 2015 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

kurban-bayrami - istanbulİstanbul Valiliği Vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla emniyet dahil gerekli tedbirler aldı. İstanbul Bayrama Hazır.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valiliği, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile yaptığı duyuruda İstanbulluların huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli emniyet tedbirlerinin alındığını belirtti.

Açıklamada, kurban satış ve kesim yerlerinin belirlendiği, arızalar için ekiplerin hazır bulundurulacağı ve ihtiyaç halinde başvurulacak kurumlara ait ihbar telefonlarını duyurdu.

İstanbul Valiliği, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı  ile yaptığı açıklama:

Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, Valiliğimizce aşağıdaki tedbirlerin alınması uygun görülmüştür.

Bu kapsamda, Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, otogar ve toplu taşıma araçlarına ait istasyonlarda, eğlence yerlerinde güvenlik birimlerimizce gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır.

Telefon arızalan ile elektrik, su, doğalgaz kesinti ve arızalarına karşı ilgili kurumlarca göreve hazır ekipler oluşturulmuştur.

Kurbanların hijyenik şartlarda kesilmesi ile sağlıkla ilgili konularda ve yangın tehlikelerine karşı gerekli tedbirler alınmış, görevlendirilecek ekipler her an müdahaleye hazır vaziyette bulunmaktadır.

Anadolu yakasında 14 ilçede 64 satış yeri 114 kesim yeri; Avrupa yakasında 25 ilçede 145 satış yeri, 441 kesim yeri olmak üzere İstanbul genelinde 209 satış yeri, 555 kesim yeri belirlenmiştir.

Kurban Bayramı öncesi ve süresince vatandaşlarımızın bayramlarını sağlık ve huzur içerisinde geçirmeleri için, kurumlarımızca gerekli tüm hazırlıklar yapılmış ve tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı müddetince ihbar ve şikayetleri Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlıklarının Beyaz Masa birimleriyle İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğünün 0212 453 73 00 (2 Hat) numaralı telefona ve 0212 455 43 76 nolu faksa bildirilebilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

İstanbul Valiliği
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.