Hoşgeldiniz  

İsmail Kabakçı ve Abdullah Der’den Yenisahra’da Esnaf Ziyaret

admin | 10 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

Abdullah Der, İsmail Kabakçı,Yenisahra esnaf ziyaretiYenisahra’da yürütülen “Şok Hizmet” uygulamasının çalışmalarını başlatan Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve İsmail Kabakçı, Yenisahra’da esnaf ziyareti yaptı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve İsmail Kabakçı Yenisahra’da yürütülen “Şok Hizmet” uygulamasının çalışmalarını başlatıp bir süre izledikten sonra, ücretsiz içme suyu dağıtımını denetledi. Ataşehir Belediyesi’nin bütün mahallelerde dağıttığı içme suyu haftada bir gün de Yenisahra mahallesinde dağıtılıyor.

 

FOTO GALERİSİ

Abdullah Der ve İsmail Kabakçı “Şok Hizmet” çalışmasını başlattıktan sonra su dağıtım yerine giderek vatandaşlarla sohbet ettiler. Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Der ve Kabakçı su dağıtımı sırasını bekleyen vatandaşlara incir dağıtarak sohbet ettiler.

Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve İsmail Kabakçı’yı karşılarında gören vatandaşlar sorunlarını anlatıp şikayetlerini dile getirerek çözümü yönünde yardım taleplerini ilettiler.

Su dağıtım yerindeki vatandaşlarla sohbetten sonra esnaf ziyaretine başlayan Başkan yardımcıları Abdullah Der ve İsmail Kabakçı esnafların ve kahvehanedeki vatandaşların da şikayetlerini dinleyerek çözüm çalışmalarını başlatmak üzere talimat vermek için notlar aldılar.

Esnaf ziyareti kapsamında İsmail Kabakçı’dan sonra ziyaretine Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu ile devam eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, gazetemizi de ziyaret ederek Ataşehir ve ülke gündemi üzerine bir süre sohbet ettiler.

Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der özellikle fen işlerini ilgilendiren alanda yaptıkları incelemeler ve vatandaşların şikayetleri ile tespit edilen sorunları kayıt ederek çözümü çalışmalarını başlatacaklarını bildirdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.