Hoşgeldiniz  

İlhami Yılmaz ‘İftarlarımız Hep Kalabalık Oldu’

admin | 07 Ağustos 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

ilhami yilmazAtaşehir Belediye Başkan Vekili, Ataşehir Belediye Meclisi CHP Gurup Başkan Vekili İlhami Yılmaz, ‘yaptığımız iftarlar hep kalabalık olmuştur’ dedi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Belediyesi’nin Ferhatpaşa Necmettin Erbakan Parkı’ndaki 5 bin kişilik iftar organizasyonuna katılan Ataşehir Belediye Başkan Vekili, Ataşehir Belediye Meclisi CHP Gurup Başakan Vekili İlhami Yılmaz Recep Kenan aracılığı ile Ataşehirlilere bayram mesajı iletti.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili, Ataşehir Belediye Meclisi CHP Gurup Başakan Vekili İlhami Yılmaz aracılığı ile Ataşehirlilere iletti bayram mesajı:
Ramazan ayımızın en kutsal günlerinden Kadir Gecesi, bu gün tüm İslam alemine hayırlara vesile olsun. Tüm İslam dünyasının Kadir Gecesini kutluyorum. Ramazan ayını kutluyorum. Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Herkese sevgiler ve saygılar sunuyorum.
Bizim, Ramazan ayı süresinde yaptığımız iftar organizasyonlarda bu kalabalıklar hep olmuştur. Hiç birinde eksiğimiz olmadı. Zaman zaman ufak tefek aksaklıklar oldu. Ama onları da elimizden geldiği kadar telafi etmeye çalıştık.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.