Hoşgeldiniz  

İlgezdi, ‘Örgütümüzle Birlikte Oylarımıza Sahip Çıkıyoruz’

admin | 04 Nisan 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ataşehir İlçe Seçim Kurulu’nun Ataşehir’de 885 sandıktaki geçersiz oyların yeniden sayımını siyasi parti gözlemcileri ile birlikte CHP’li milletvekilleri de yakından takip ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Seçim Kurulunun geçersiz oyların yeniden sayımını yaptığı spor salonunda, CHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri parti yöneticileri ve örgüt üyeleri ile birlikte nöbet tuyorlar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte; Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Niğde Milletvekili Fethi Gürer, Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü ve Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent oy sayımı sırasında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın da aralarında olduğu parti ilçe yöneticileri ve örgüt üyeleri ile birlikte nöbet tutan milletvekilleri arasında yer aldı.

CHP’Lİ İLGEZDİ, “ÖRGÜTÜMÜZLE BİRLİKTE OYLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Ataşehir İlçe Seçim Kurulu tarafından oyların yeniden sayılması sırasında nöbet tutan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi; sosyal medyada yaptığı paylaşımda; “Genel Başkan Yardımcımız Gülizar Biçer Karaca, Niğde Milletvekilimiz Fethi Gürer, Osmaniye Milletvekilimiz Baha Ünlü ve Parti Meclisi Üyemiz Ayça Taşkent ile birlikte demokrasi nöbetimiz devam ediyor. 16 milyon İstanbullu hemşehrimizin huzurlu ve mutlu yarınları için nöbetteyiz. Örgütümüzle birlikte oylarımıza sahip çıkıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ak Parti tarafından itiraz edilen 15 ilçe arasında yer alan Ataşehir’de geçersiz oylar ilçe seçim kurulu tarafından oluşturulan ve Ak Parti ile CHP’li görevlilerin de yer aldığı 2 ayrı masada 2 ayrı kurul tarafından geçersiz oyların yeniden sayımı yapılıyor.

ATAŞEHİR’DE 885 SANDIKTA GEÇERSİZ OYLARI YENİDEN SAYILIYOR

Ataşehir İlçe Seçim Kurulu’nun oluşturduğu iki ayrı kurul Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Spor Salonu’nda 2 masada Ataşehir’e ait 885 sandıktaki geçersiz oyları yeniden sayıyor.

15 İLÇEDE GEÇERSİZ OYLARIN SAYIMI YAPILIYOR

Ak Parti tarafından itiraz edilen 15 ilçede geçersiz oyların sayımına başlandı. İtirazları kabul edilen Küçükçekmece, Beyoğlu, Başakşehir, Maltepe, Büyükçekmece, Çekmeköy, Eyüp, Fatih, Tuzla, Sarıyer, Ataşehir, Beykoz, Şile, Bayrampaşa ve Ümraniye ilçe seçim kurullarında geçersiz oyların sayımı yeniden yapılıyor.

İSTANBUL’DA 3 İLÇEDE OYLARIN TAMAMI SAYILIYOR

Yine itirazların kabul edildiği 3 ilçe Çatalca, Silivri ve Kartal 1. Seçim Bölgesinde de tüm oylar yeniden sayılıyor. AK Parti ve CHP’li yetkililer, oy sayım işlemlerini güvenlik kamerasından canlı olarak takip ediyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.