Hoşgeldiniz  

İLGEZDİ ‘ÖRGÜT TOPLANTILARI BASINA KAPALI YAPILSIN’

admin | 04 Nisan 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

Battal_ilgezdi_basin (0)Nisan Ayı toplantısı öncesi Mecliste basın mensupları ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi gündemi ve hakkındaki iddiaları değerlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hafta sonu yapılan CHP Ataşehir İlçe Örgütü toplantısındaki konuşmasında örgüt toplantıların basına kapalı yapılması talebini dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, konuşmasında bilgi sızdıranların basın mensubu olduğunu söylemediğini, bu konuda kendisinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

ÖRGÜT TOPLANTILARI BASINA KAPALI YAPILSIN

Örgüt toplantılarının basına kapalı yapılması gerektiğini söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, partilileri ile konuşmak istediğini kaydederek, örgütü ile basın önünde konuşmayı doğru bulmadığını kaydetti.

ÖRGÜT TOPLANTILARI SERVİS EDİLİYOR

Önceki örgüt toplantılarının Adalet ve Kalkınma Partisi’ne servis edildiği bilgisini aldıklarını kaydeden Başkan İlgezdi, bunu basın mensubu arkadaşların yaptığını düşünmediklerini, ancak her türlü eleştirinin yapıldığı örgüt toplantısının basına kapalı yapılmasını istediğini belirtti. Bu amaçla dile getirdiği basına kapalı toplantı talebinin yanlış anlaşıldığını, iddiaları ile basın mensuplarını kast etmediğini  söyledi.

YARGIDAN GELECEK ARAŞTIRMA SONUCUNU BASINLA PAYLAŞACAĞIM

Kendisini yargıya şikayet ettiğini hatırlatan Başkan İlgezdi, Türkiye ve dünyada kendisi ile ilgili yapılan araştırmaların yakında tamamlanacağını, yargıdan kendisi ile ilgili gelecek araştırma sonucunun yakında açıklanacağını kaydederek, sonucu basınla paylaşacağını ifade etti.

Bütün basının kendisi aleyhinde asılsız haberler yaptığını iddia eden Başkan Battal İlgezdi, ev aldığını saklamadığını arsasını kat karşılığı müteahhide vererek dairelere sahip olduğunu belirtti.

KILIÇDAROĞLU’NUN EVİNİ SATARAK ALDIĞI DAİRE 58 M2

İstanbul’daki diğer belediye başkanları ne kadar yakınsa kendisinin de o kadar yakın olduğunu söylediği Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun evini satarak daire aldığını, aldıkları dairenin ise 58 m2 olduğunu kaydetti.

MAL VARLIĞIM İKİ KIZIM VE EŞİMİN ÜZERİNE

Mal varlığını iki kızı ve eşinin üzerine kaydettiğini vurgulayan İlgezdi Buz İnşaat’ın İç İşleri bakanlığı müfettişleri tarafından ikinci kez denetlendiğini, ilk kez böyle bir uygulama yapıldığını kaydetti.

Belediyede 4 yıldır müfettişlerin olduğunu bütün dosyaların didik didik araştırıldığını kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, müfettişlerin çalışanlarına “Cumaya gidiyor musunuz?”,”İşe alınırken neler sordular?” şeklinde sorular yöneltildiğine dikkat çekerek;  belediyede yasal olmayan örgüt mensubunu çalıştırmasının kesinlikle mümkün olmadığını belirtti.

YENİSAHRA VE BARBAROS PLANLARI YAKINDA ASKIDA

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarının yakında askıya çıkmasının beklendiğini hatırlatan Battal İlgezdi, plan kendilerine gelir gelmez 1/1000 ölçek Uygulama planını kısa sürede yapacaklarını ifade ederek bölgenin daha fazla bekletilmemesi gerektiğini söyledi.

BÜYÜK FİRMALAR İSTANBUL’UN EN DEĞERLİ YERİ YENİSAHRA VE BARBAROS’TA

Yeniçamlıca’nın mülkiyet sorununu kök tapuya dönerek çözmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan İlgezdi, İstanbul’un en değerli yerleri arasında olduğunu belirttiği Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde Türkiye’nin en büyük firmalarının proje uygulamak üzere çalıştığını söyledi.

HAK SAHİPLERİNE EMEKEVLER’DEN EV

Emekevler’de belediyeye ait 300 daireyi hak sahiplerine vereceklerini belirten İlgezdi, kendilerine başvurmayan hak sahiplerinin de mağdur etmek istemediklerini, dere kenarındaki hak sahiplerinden kendilerine başvuranların da buradan daire verilebileceğini kaydetti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.