Hoşgeldiniz  

İhsaniye Camisi yenilendi

admin | 15 Ocak 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

lgeeiovt01tsdtwİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu`nun İl Özel İdaresi`ne verdiği talimatla bakım ve onarım çalışmaları başlatılan İhsaniye Camiisi’ndeki mimari hatalar düzeltildi.

Vali Mutlu’nun talimatıyla, İhsaniye Camiisi’ndeki mimari hatalar düzeltildi.

Geçtiğimiz aylarda Çatalca’da İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımları denetleyen İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu`ya İhsaniye Köyü Camisi`ndeki hatalar, Kaymakam Nevzat Taşdan tarafından iletilmişti.
Camiyi inceleyerek eksiklik ve hataları tespit eden Vali Mutlu`nun İl Özel İdaresi`ne verdiği talimatla bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Tadilatlar sonrasında görüşleri alınan Muhtar Çakıltaş, “Sayın Valimizin talimatı ile İl Genel Meclis Üyesi Gökay Güner’in ve Kaymakam Taşdan’ın da sürekli takibi ile İl Özel İdaresi camimizin dış kaplaması ve içerisindeki yenilemelerini sağlıklı bir şekilde yaptırdı. Kaymakamlığımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile minberimizi yeniden yaparak halılarımızı da değiştirdik. Bu konuda destek veren başta Sayın Valimiz Hüseyin Avni Mutlu’ya, her sıkıntımızda yanımıza olan Kaymakamımız Nevzat Taşdan’a ve hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.