Hoşgeldiniz  

İçerenköy Sezon Açılışını ve A Takımı Tanıtımını yaptı

admin | 01 Eylül 2019 | Ataşehir, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü kulüp merkezinin de olduğu sahasında 2019 – 2020 Futbol sezonu açılışını yaptı ve yeni sezonda mücadele edecek A Takımı oyuncularını tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2019 – 2020 Futbol sezonunda A Takımı ile TFF 1. Amatör Ligi 13.Grupta şampiyonluk için mücadele edecek olan İçerenköy İdmanyurdu Spor kulübü, yöneticileri ve seyircisi önünde gerçekleştirdiği sezon açılışı töreninde A Takımı futbolcularını ve teknik ekibi tanıtarak seyircisi ile buluşturdu.

İçerenköy sahasında gerçekleştirilen Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu ile başlayan 2019 – 2020 Futbol sezonu açılışı ve A Takımı oyuncularının tanıtımının yapıldığı program Ali Haydar Akın başkanlığındaki İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü yönetim kurulu üyelerinin ile devam etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına Hüseyin Hışman’ın aldığı kulübe destek verenlerden; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi, ASFK Yönetim Kurulu üyesi, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi Encümen,  İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Oğuz Sarul, Beşiktaş Spor Kulübü merhum Başkanlarından Süleyman Seba’nın torunu Esra Seba, Kulüp eski başkanlarından Vedat Çakıroğlu ve Ercan Günaydın ve şampiyon takım katanı Şenol Sarı’ya kulüp yöneticileri tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

İÇERENKÖY İDMAN YURDU SEZN AÇILIŞI

Gepostet von İTV Haber am Samstag, 31. August 2019

İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Akın ve diğer konuşmacılar, İBB’de gerçekleşen yönetimle birlikte sahanın çim saha yapılmasını beklediklerini dile getirdiler.

İçerenköy İdmanyurdu ve Yonca Spor U-12 ile U-14 takımları Hakem İbrahim Tokmak yönetiminde 20’şer dakikalık 2 gösteri maçı yaptılar. İbrahim Tokmak yönetiminde oynanan sezon açılışı gösteri maçının başlama vuruşunu Süleyman Seba’nın torunu Esra Seba yaptı.

Seyirci önüne çağrılan A Takım Teknik Direktörü ve alt yapı hocaları; Ender Sevindik ve Erdem Yağız’dan oluşan teknik ekibe çiçek takdim edilerek seyirciye tanıtıldı. Teknik ekipten sonra sahaya çıkan 2019 – 2020 Futbol sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek A Takımı oyuncuları seyircilere tanıtıldı.

Programın sonunda İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu yöneticileri, teknik ekip ve sporcular ile birlikte veteran oyuncular birlikte fotoğraf çektirdiler. Program havai fişek ve meşale gösterileri eşliğinde eğlence ile devam etti.

1.AMATÖR KÜME 13. GRUBU

TAKIM G B M P
ÇUBUKLU 0 0 0 0
İÇERENKÖY İ.Y. 0 0 0 0
KARTAL CEVİZLİ GENÇLERGÜCÜ 0 0 0 0
KAYNARCA 0 0 0 0
KEMAHSPOR 0 0 0 0
ONAYSPOR 0 0 0 0
ÖRNEKSPOR (KÜÇÜKYALI) 0 0 0 0
ÜMRANİYE HEKİMBAŞI 0 0 0 0
YAKACIK 0 0 0 0

İçerenköy İdmanyurdu 2019 – 2020 sezonunda mücadele edeceği 13. grupta henüz tarihi belli olmayan 1.Amatör Küme 13.Grup ilk maçı Ümraye’de Ümraniye Hekimbaşı – İçerenköy İdmanyurdu arasında oynanacak.

İÇERENKÖY SPOR SEZON

Gepostet von İTV Haber am Samstag, 31. August 2019

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.