Hoşgeldiniz  

Hüsnü Şenlendirici Ataşehir’de Klarnet İle Ses Verdi

admin | 15 Aralık 2013 | Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

hüsnüAtaşehir Belediyesi’nin “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” konserleri kapsamında Klarnet Ustası Hüsnü Şenlendirici Ataşehirlileri klarnetle buluşturdu.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” konserleri kapsamında Klarnet Ustası Hüsnü Şenlendirici Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Ataşehirliler’in yoğun ilgi gösterdiği konserle Ataşehirliler’le buluştu.

Klarnetin günümüzdeki en önemli ustalarından biri olan Hüsnü Şenlendirici’nin konserine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Ataşehir Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda Ataşehirli seveni katıldı.

Klarneti ile seslendirdiği eserleriyle herkese farklı duygular yaşatan Hüsnü Şenlendirici, herkesin sevgisini ve beğenisi bir kez daha kazandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman plaket töreni sırasında, Ataşehir’in büyük bir ustayı ağırlamaktan memnuniyeti duyduğunu dile getirdiği konuşmasının ardından usta sanatçı Hüsnü Şenlendirici’ye klarnetiyle konsere ses ve renk kattığı için teşekkür plaketi verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.