Hoşgeldiniz  

Hüseyin Hışman ‘Düşkünün, Yoksulun Yanındayız’

admin | 07 Ağustos 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

huseyin hismanAtaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman aracılığımız ile ilettiği bayram mesajında; dil, din, ırk ayrımı yapmadan düşkünün, yoksulun yanında olmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Ferhatpaşa Necmettin Erbakanm Parkı’nda Ataşehir Belediyesi’nin kurduğu 5 bin kişilik iftar sofrası organizasyonuna katılan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman Recep Kenan aracılığı ile ilettiği Ramazan ve Bayram mesajında,hiçbir ayrım yapmadan yerel hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade edip, belediye olarak; düşkünün, yoksulun yanında olmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’ın aracılığımız ile ilettiği bayram mesajı;

Ben önce Binbir aydan daha daha kıymetli, kutsal olan Kadir Gecesi’nin herkese sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum. Allah herkesin duasını, niyetini kabul eylesin diliyorum.

Biz son bir aydır, özellikle Ramazan ayını çok yoğun, çok sıcak geçirdik. Hiçbir mahallemizde her hangi bir eksik bırakmadan; dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın, insanlar arasında inanç farkı gözetmeksizin; herkese aynı mesafede yerel hizmeti götürmeye çalıştık. İnsanlarımızın yanında olduk. Düşkünün, yoksulun yanında olmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da bu hizmet anlayışımızı devam ettireceğiz.

Bu vesile ile gerek son günlerine yaklaştığımız Ramazan ayının, kutsal Kadir Gecesi’nin ve önümüzdeki Ramazan Bayramı’nın başta ülkemize ve tüm İslam alemine; barış kardeşlik, huzur getirmesini diliyorum. Herkesin bayramını kutluyorum. Umuyorum, diliyorum insanlar istediklerine ulaşırlar. Sevgiler saygılar sunuyorum.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.