Hoşgeldiniz  

HÜLYA SEZGİN’DEN BEYLİKDÜZÜ’NDE RESSAMLAR KOLONİSİ…

admin | 30 Ocak 2016 | Genel, İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

hulya_sezgin_calistayRessam-yazar Hülya Sezgin; Beylikdüzü Belediyesinin düzenleyeceği 2. Resim Çalıştayına koordinatörlük yapacak. Bu çalıştay, Hülya Sezgin’inin düzenlediği çalıştay.

Çalıştayı, Beylikdüzü Belediyesi talebi doğrultusunda, 6 ülkeden 19 sanatçı katılımlı olmak üzere Beylikdüzü Belediyesi Başkan danışmanı; şair-yazar-fotoğraf sanatçısı- müzik adamı Erhan Bayladı ile Ressam-yazar Hülya Sezgin birlikte düzenliyor.

Çeşitli belediyeler, valilikler ve otellerle işbirliği yaparak düzenlediği ressamlar kolonisinin, bu çalıştay ile birlikte koordinatörlüğünü yapacağı dokuzuncu çalıştayı olduğunu belirten Hülya Sezgin açılamasımnda:

“Yurt içi ve yurt dışında pek çok kez ressamlar kolonisi ve resim çalıştaylarına davet alarak katıldım. Kendim de bizzat sekiz kez düzenledim ve dokuzuncusunu da Beylikdüzü’nde, Beylikdüzü Belediyesi adına düzenliyorum. Dünyanın pek çok yerinde değerli sanatçı arkadaşlarım var. Bir arada olmaktan mutluluk duyuyor, çokça resim yapıyoruz. Değerli sanatçılarla birlikte çalışmak; hem keyifli, hem de resim bilgi ve deneyimlerimizi artırıyor. Bunun ülke tanıtımı; sanat ve kültür alışverişi dışında, barışa da büyük katkı sağladığına inanıyorum.

Bu kez de Beylikdüzü Belediyesi talebi doğrultusunda, çalıştayımızı 6 ülkeden 19 sanatçı katılımlı olmak üzere Beylikdüzü Belediyesi Başkan danışmanı; şair-yazar-fotoğraf sanatçısı- müzik adamı Erhan Bayladı ile düzenliyoruz.

Sanata ve sanatçıya desteklerinden ötürü Beylikdüzü Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu’na , katılımcı sanatçı arkadaşlarıma ve çalıştayda emeği geçecek herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çalıştay 01/09 Şubat 2016 günleri arasında olacak. Yapılan resimler 08 Şubat günü sergilendikten sonra Beylikdüzü Belediyesi’ne hediye edilecek.

Katılımcı sanatçılar:

1-Ethem Baymak-KOSOVA

2-Prof. Lela Geleishivili -GÜRCİSTAN

3–Prof.Levan Slagedza-GÜRCİSTAN

4-Asiye Aytan-ANKARA

5-Svetlena Parisheva -RUSYA/URAL

6- Habib Allahverdiyev -NAHÇIVAN

7- Murat Nurlu(Babayev)-NAHÇIVAN

8-Olga Eren-KAZAKİSTAN

9-Nevin Aytekin -MERSİN

10- Yrd.Doç.dr. Bahar Soğukkuyu Dinçakman-İZMİR

11-Hülya Sezgin-İZMİR

12-Mustafa Ali Kasap -İZMİR

13-Mine Sarmış Çaylak- FETHİYE

14-Yurdagül Işıl-ESKİŞEHİR

15- Adnan Turan-KARADENİZ EREĞLİ

16-Yrd.Doç.dr.Zehra Sengir -SAMSUN

17-Yrd.Doç.dr.Sena Sengir-SAMSUN

18-Doç.dr.Fatih Başbuğ- ANTALYA

19-Zuhal Başbuğ- ANTALYA

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.