Hoşgeldiniz  

Haydarpaşa İskelesi Vapur Seferlerine Kapandı!

admin | 05 Ağustos 2014 | Genel, Gündem, İstanbul, Özel Haber A- A+

haydarpasa_iskeleİstanbul Şehir Hatları Vapur İşletmesi’nin Kadıköy, Karaköy ve Eminönü’nden Haydarpaşa’ya yapılan vapur seferleri 11 Ağustos’a kadar yapılmayacak. Haydarpaşa İskelesi kapandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Şehir Hatları Vapur İşletmesi tarafından yapılan açıklama ve İBB tarafından yapılan duyuruda; İzmit Körfez geçişi Asma Köprüsü imalat ve montaj çalışmalarında kullanılan yüzer vinçle ilgili çalışma nedeniyle yerel deniz trafiğinin 4 – 10 Ağustos 2014 tarihleri arasında emniyet gerekçesi ile kapatıldığı bildirildi.

İstanbul Şehir Hatları Vapur İşletmesi tarafından yapılan açıklama şöyle;

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesi kapsamında yer alan İzmit Körfez geçişi Asma Köprüsü imalat ve montaj çalışmalarında kullanılan yüzer vinçle ilgili çalışma nedeniyle yerel deniz trafiğinin 4 – 10 Ağustos 2014 tarihleri arasında seyir, can ve mal emniyeti korunması açısından Haydarpaşa mendireğinin dışından yapılması İstanbul Liman Başkanlığı tarafından bildirilmiştir.

Kadıköy, Karaköy ve Eminönü’nden Haydarpaşa’ya yapılan seferlerimizi kullanan yolcularımızın bu durumu dikkate almaları önemle rica olunur.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.