Hoşgeldiniz  

Halil Asılsoy ‘Türkiye’de Eğitim ve Öğretimin Startı Ataşehir’den’

admin | 12 Eylül 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

Atasehir me md. Halil asilsoyAtaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy , Recep Kenan aracılığı ile yaptığı özel açıklamada Türkiye’de eğitim ve öğretim yılı startının Bakan tarafından Ataşehir’de verileceğini söyledi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı törenle Türkiye’nin 2013 -2014 yılı eğitim yılı startı Ataşehir Halil Atamavcı İlkokulu’ndan verildi.

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İastanbu Milli Eğitim İl Müdürü Dr. Muammer Yıdız’ın katıldığı törene ev sahipliği yapan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, yeni eğitim sezonu açılışı ile ilgili mesajını Recep Kenan aracılığı ile iletti.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy yeni eğitim sezonu açılışı ile ilgili mesajı:
Bu gün 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılını başlatıyoruz. Sayın Bakanımızın ve Sayın Valimizin katılımıyla. Sayın Bakanımızın startı ile Türkiye’de eğitim ve öğretimin startı ilçemiz Hail Atamavcı İlkokulu’nda verilecek. Ataşehir İlçe Kaymakamımız da bu gün göreve başladı. Bakanımız ve tüm idare amirlerimizin desteği ile startı ilçemizin okulundan; Halil Atamavcı’dan veriliyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.