Hoşgeldiniz  

HAKKI ALTINKAYNAK “ATAŞEHİR ÖRGÜTÜ HAZIR”

admin | 15 Aralık 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

chp_Atasehirİlçe kongrelerini gerçekleştirerek yeni yönetimleri ile başkanların belirlendiğini belirten CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir’in kongre ve Kurultaya hazır olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerin yönetim kademeleri demokratik seçimlerle belirlendiği, kongrelerinin seçimler nedeni ile ertelendiğinin altını çizen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, kongreleri yönetimlerin belli süreler içinde kendilerini yenilemeleri için var olduğunu kaydetti.

itvhaber.com adına ilçe merkezini ziyaret eden Recep Kenan, yenilenen yönetimi ile CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na tekrar seçilen Hakkı Altınkaynak ve ekibini kutladı.

YENİ BİR ANLAYIŞ VE HEYECANLA SOKAĞA ÇIKACAĞIZ

Ataşehir’de yoğun katılımlı kongre sürecinde örgütün karşısına çıkarak kendilerini yenilediklerini söyleyen CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bütün organları ile örgütlerinin güven tazelediğini, aldıkları güvenle birlikte geçmişte yaptıklarını, ya da yapamadıklarını değerlendirerek; yeni bir anlayış ve heyecanla sokağa çıkacaklarını ifade etti.

IMG_0006

YENİ SEÇİLEN ARKADAŞLAR HEYECAN GETİRECEK

Başarılı, demokratik, CHP’ye yakışır bir ilçe kongresi gerçekleştirdiklerini, kendisi dışında yönetimin tamamının yenilendiğini belirten CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, yeni seçilen arkadaşlarının yönetime heyecan getireceğine inandığını söyledi.

ATAŞEHİR İLÇE ÖRGÜTÜ İL KONGRESİNE HAZIR

Yoğun katılımlı gençlik kongresini gerçekleştirerek yeni Gençlik Kolları yönetimini belirlediklerini ve son olarak da Kadınların kongresini yaparak, Kadın Kolları yönetimini belirlediklerini kaydeden Altınkaynak, Ataşehir İlçe örgütü olarak belirledikleri delegeler ile il kongresine hazır olduklarının altını çizdi.

IMG_0008

CHP’Yİ EN İYİ ÖRGÜTÜ VE SEVENLERİ ANLATIR

Toplum içinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan güveni güçlendirmeleri gerektiğini söyleyen Altınkaynak, var olan güvensizlik algısını kırmaları gerektiğinin altını çizerek; “Siyasi partiler CHP’nin geçmişi ile kafaları bulandırmak istiyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’ni sokakta en iyi örgütü ve CHP’nin sevenleri anlatabilir. Bunun da yolu vatandaşla doğrudan doğruya diyalog kurmaktır” dedi.

CHP’NİN İL BAŞKANLIĞI MAKAMI ÇOK RAĞBET GÖRMELİ

Anadolu yakasında Bostancı Gösteri Merkezi’nde 26 – 27 Aralık tarihlerinde ki gün sürecek il kongresini yapacaklarını, kadın ve gençlik kollarının da kendi kongrelerini yapacaklarının altını çizen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, 16- 17 Ocak tarihlerinde ise büyük kurultaylarını yapacaklarını kaydederek; “İl kongresine katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. Heyecan getirmesi lazım… Siyaset algı sanatıdır. Doğru algı yaratmamız lazım. Türkiye’nin nüfusunun 5’te birinin yaşadığı, 3 milyona yakın oy aldığı yerde; CHP’nin il başkanlığı makamı çok rağbet görmeli. 20’ye yakın ismin adaylığı konuşuluyor. Bu iyi isimlerin arasından en iyisini seçeceğimize inanıyorum. CHP’nin örgütü bu birikime sahiptir. Eski milletvekillerimiz, eski il başkanlarımızın olduğu adayların hepsi birbirinden önemli isimler. Mevcut Başkan Karayalçın’ın gitmemesini isteyen arkadaşlar da var. İlçe başkanları olarak yapacağımız toplantıda bu konuyu değerlendireceğiz” dedi.

IMG_0001

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.