Hoşgeldiniz  

HAFTA SONU YAĞIŞ GELİYOR!

admin | 01 Ağustos 2014 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

yagmurHafta sonunda yağış geliyor. Meteoroloji tarafından yapılan tahminlerde hafta sonunda, Marmara Bölgesi ve batısı ile Doğu Karadeniz’de yağmur beklendiği belirtiliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Meteroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde hafta sonunda havanın İstanbul, Marmara Bölgesi’nin batısı ve kuzeyinin de aralarında bulunduğu bazı bölgelerde yağışlı geçeceği tahmininde bulundu.

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmeler sonucunda yapılan tahminlerde: Ülkemizin kuzeyi ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu; bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Ardahan ve Artvin’in iç kesimleri ile bu gece geç saatlerden itibaren Marmara’nın batısı (Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul’un batı ilçeleri ile Balıkesir’in kuzey ve batısı) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutu ve açık geçeceği ifade ediliyor.

HAFTA SONUNDA HAVA SICAKLIĞI

Kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONUNDA RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, Marmara’da kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.