Hoşgeldiniz  

HABABAM SINIFI OYUNCULARI ATAŞEHİR’DE

admin | 18 Mayıs 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet A- A+

hababam_atasehir (1)Ataşehir Belediyesi, 19 Mayıs kapsamında Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerinden Hababam Sınıfı’nın emektar oyuncularıyla Ataşehirli liseli öğrencileri buluşturdu.

Ataşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerinden Hababam Sınıfı’nın emektar oyuncularıyla Ataşehirli liseli öğrencileri buluşturdu.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda 17 ve 18 Mayıs’ta iki gün yapılan etkinlikte,  “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” filminin öğrenciler ve oyuncularla hep birlikte izlenmesinin ardından söyleşi bölümü düzenlendi.

hababam_atasehir (4)

Hababam Sınıfı’nda Hayta İsmail rolünde oynayan Ahmet Arıman, Postal Rıza rolünde oynayan Ercan Gezmiş, Yakışıklı rolünde oynayan Teoman Ayık, Ufaklık rolünde oynayan Tuncay Akça ve Mehmet Çatay’ın katıldığı etkinlikte öğrenciler merak ettikleri soruları sordular.

Filmin çekimleri esnasında yaşadıkları anıları, film sonrasında yaşadıklarını ve bugün neler yaptıklarını öğrencilerle paylaşan Hababam Sınıfı’nın oyuncularının söyleşisi sonrasında, oyunculara teşekkür çiçeği sunuldu.

hababam_atasehir (3)

Etkinliği öğrencilerle birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Arslan da izledi.

Bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Hababam Sınıfı’nı defalarca izlediğini belirterek, “Hababam Sınıfı’nın bir komedi filmi olarak anılmasına rağmen, ben izlediğimde her seferinde gözlerim dolar. Benim için komedi filminden öte duygusal bir filmdir, ders çıkarılacak bir filmdir. Çünkü bu filmin içerisinde yaşama dair her şey var. 40 yıl önce yaşayan öğrencilerin hikayelerini tıpkı bugünün öğrencilerinin hikayeleri gibi dile getiren bir film. 40 yıl geçmesine rağmen hala en çok izlenen filmlerden biri olan bu filmin oyuncularından yazarlarına, yönetmenine kadar hepsine teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

hababam_atasehir (7)

Etkinlik sonunda Ufaklık rolünde oynayan Tuncay Akça, filmde olduğu gibi, ağabeylerini tek ayak üstünde tutarak filmdeki gülüşünü yaptı.

hababam_atasehir (8)

hababam_atasehir (2)hababam_atasehir (5)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.