Hoşgeldiniz  

Görevden Alma ve Atamalar Resmi Gazete’de

admin | 28 Mayıs 2014 | Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

atanan_valiler_listesiÇalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait yeni atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Resmi Gazete’de yayımlan atama kararına göre;, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcılıklarına Murat Yazıcı ile Cevdet Ceylan atandı. Cevdet Ceylan Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

Başbakanlık Müşaviri Fatih Acar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden alındı. Fatih Acar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde yer alıyordu.

Atama kararına göre, Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdür Yardımcılığına Oğuz Bayram atanırken, Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildiği yer aldı.

Ayrıca; Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Karamustafaoğlu, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, Karamustafaoğlu’ndan boşalan Genel Müdür Yardımcılığına ve boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Sedat Önal getirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kutlu’nun da bu görevinden alınmasına karar verildiği kararda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine Tunç Sabuncu’nun ataması yapıldı.

Resmi Gazete’de yer alan atama kararında, iş müfettişliği yeterlik sınavında başarı gösteren iş müfettiş yardımcıları açık bulunan iş müfettişliği kadrolarına atandığı belirtildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.