Hoşgeldiniz  

GÖNÜL ELÇİLERİ FİDAN DİKTİ

admin | 26 Mart 2015 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

gonul_elcileri_fidan-diktiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde, Gönül Elçileri tarafından 81 ilde başlatılan “Bereket Ormanları Projesi” İstanbul’da hayata geçirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği ile 81 ilde aynı anda başlatılan proje için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımları ile Ankara’da düzenlenen törenle eşzamanlı İstanbul’da da tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Eşi Şeyma Şahin,  Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve eşi, Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin ve eşi, gönül elçileri, gaziler, yaşlılar, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Şahin, ormancılığın önemine vurgu yaparak, bu alanda çalışanların hayırlı bir sezon geçirmelerini temenni etti. Projenin önemli katılımcıları ve destekçileri olduğunu belirten Şahin, etkinliğin başrolünde gönül elçilerinin bulunduğunu söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.