Hoşgeldiniz  

Genel Başkanı Hilal Dokuzcan CHP’li Kadınları Topladı

admin | 10 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

CHP GulusanCHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın katıldığı ve Yerel Seçimlerin konuşulduğu ‘Emeğimiz Var Sözümüzde Olacak’ toplantısı Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapıldı.

Recep Kenan/ haberinasli.com
Yoğun bir katılımla gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Kadın Kolları’nın düzenlediği organizasyon Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Ataşehir’den, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Gülüşan Yurtseven başkanlığında 3 otobüs kadın ile destek verdiği organizasyona katılımın yüksek olması dikkat çekti.

Fadime Solmaz başkanlığındaki CHP Maltepe kadın Kolları Yönetimi’nin düzenlediği, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın katıldığı ve Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya; CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Zeynep Daşkın, CHP Ataşehir Kadın Kolu Başkanı Gülşen YURTSEVEN, İstanbul’un diğer bazı ilçe kadın koları başkanları ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda partili kadın katıldı.

Kadınların CHP’yi iktidara taşımaya kararlı olduğunu ifade eden CHP’li kadınlar, artık kadınların haklarını aramaya başladığını, Maltepe’de kadınların gücünü ve örgütlülüğünü gördüklerini ifade edip; “Kadınsız devrim olmaz, devrim olmadan da kadınlar kurtulmaz.”diyerek kadınların ülkenin kaderinin belirlenmesindeki rollerine dikkat çektiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.