Hoşgeldiniz  

Genel Başkanı Destici BBP’ye Katılanlara Rozet Taktı

admin | 22 Aralık 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

_ BBP_atasehir_katilimBBP İstanbul İl Başkanlığı’nca Ataşehir’de düzenlenen, “Ülkene Sahip Çık” e Hasan Sağındık’ın konserinin de yer aldığı şölende BBP’ye katılanlara rozet takıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, “Ülkene Sahip Çık” etkinliği ve sanatçı  Hasan Sağındık’ın konserinin de yer aldığı “Katılım Şöleni” Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen ‘Ülkene sahip çık”, “katılım şöleni” Büyük Birlik Partisi (BBP)  Genel Başkanı Mustafa Destici, çeşitli siyasi partilerden ve sivil toplum kuruluşlarından partilerine katılan BBP’si rozetini taktı.

Ataşehir’de düzenlenen ‘Ülkene sahip çık” programı ve BBP’ye “Katılım şöleni”ne Nevzat Yalçıntaş’da katıldı.

Türkiye’nin İtibarı, siyasetin yüzakı olan BBP’nin, sadece muhalefet olsun diye siyaset yapamayacağını vurgulayan Büyük Birlik Partisi (BBP)  Genel Başkanı Mustafa Destici konuşmasında, 22 yıllık kökü olan Büyük Birlik Partisi’nin doğru olmayan ve milletin yararına olmayan hiç bir şeyi yapmayacağını söyledi.

Konuşmasını tamamlayan Büyük Birlik Partisi (BBP)  Genel Başkanı Mustafa Destici, “Türkiye El Ele Büyük Birliğe” sloganları eşliğinde ve partilerine katılarak kendilerine güç verdiklerini ifade ettiği çeşitli STK ve siyasi partilerden partilerine katılanlara rozetlerini taktı.

 

BBP İstanbul İl Başkanlığı’nca düzenlenen “Ülkene Sahip Çık” etkinliğine BBP Genel Başkanı Mustfa Destici ve Nevzat Yalçıntaş ile birlikte; BBB İstanbul il yöneticiler, Ataşehir İlçe yöneticileri, katılımcılar ve çok sayıda partili katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.