Hoşgeldiniz  

GAZETECİLERİN ‘BİLGİLENDİRME EMEĞİ’ KUTSALDIR

admin | 10 Ocak 2017 | Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

ak_atasehir_neslihanAkparti Ataşehir ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Neslihan Yurtdagül yayınladığı bir mesajla medya çalışanlarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Akparti Ataşehir ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Neslihan Yurtdagül, karanlık odakların algı operasyonlarına alet olmamalarının önemine vurgu yaptığı ve halkı bilgilendirmek için ortaya koydukları emeğin kutsal olduğunu vurguladığı gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Neslihan Yurtdagül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan özgür ve tarafsız basınımız, halkımızı doğru bilgilendirmenin yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin korunmasında yapıcı bir rol üstlenmesi elbette mümkündür” ifadelerine yer verdi.

Medya mensuplarının algı operasyonlarına alet olmamalarının önemine dikkat çeken Neslihan Yurtdagül, mesajında; “Bu açıdan medya çalışanlarımızın, mesleklerini icra ederken toplumumuzun hassasiyetlerini göz önünde bulundurmaya özen göstermeleri, karanlık odakların algı operasyonlarına alet olmamaları da büyük önem arz etmektedir” dedi.

Akparti Ataşehir ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Neslihan Yurtdagül 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığı mesajını şöyle tamamladı:

“Toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlarda fedakarca karşılayan basın demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından birini oluşturuyor. Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Gazetecilerin, halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımızın ve siz değerli çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.