Hoşgeldiniz  

Ferhatpaşa Açık Hava İftarında Buluştu

admin | 12 Temmuz 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

belediye, Ferhatpaşa iftarAtaşehir Belediyesi’nin Ramazan programı kapsamında Ferhatpaşa’da düzenlediği, CHP İlçe başkanı Hakkı Altınkaynak’ın katıldığı toplu iftara mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan boyunca bütün mahallelerde düzenleyeceği toplu açık hava iftarlarından Ferhatpaşa Mahallesi organizasyonu yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Ataşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Duygu Övür’ün bizzat yemek dağıttığı Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki iftar programına; Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Kayhan, İsmail Kabakçı, belediye birim müdürleri, Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Uzun, CHP Ataşehir ilçe yöneticileri ve Ferhatpaşa mahalle temsilcileri, dernek ve STK temsilcileri, Ataşehirliler ve Ferhatpaşa sakinleri katıldı.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve İsmail Kabakçı masaları dolaşarak kadın ve çocukların da yoğun ilgi gösterdiği toplu iftara katılanlarla sohbet ettiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.