Hoşgeldiniz  

Erzurumlular Ataşehir Novada’da Buluşuyor

admin | 04 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

bb-erzurum-1Ataşehir Belediyesi’nin yeni kültürel projesi ‘Memleket Havaları’ programının ilkinde, Novada AVM’deki Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuayesi’nde, Erzurumlular buluşuyor.

Recep Kenan/itvhaberb.com

Ataşehir Belediyesi’nce düzenlene bu projenin ilkinde Erzurumlu sanatçılar Yavuz Değirmenci ve Güler Duman’ın konserleri ile bölge Türkilerini dinleyip, yöresel Cağ kebabı tadacak. Erzurumluları buluşturup Ataşehililerle kaynaştıracak etkinlik 07 Nisan 2013 tarihinde saat:17.00’de Novada AVM’de Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuayesi’nde düzenleniyor.

Ataşehir Belediyesi’nin kültürel alanda yeni bir projesi daha hayata geçiyor. Ataşehir’de yaşayan hemşerilerin kendi aralarındaki iletişimlerini çoğaltmak, kültürel olarak alış veriş içerisine girmelerini ve kaynaşmalarını sağlamak amacı ile düzenlenecek olan “Memleket Havaları” isimli programın ilki 07 Nisan 2013 tarihinde saat:17.00’de Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuayesi’nde gerçekleştirilecek.

Erzurum Yöresi Kadın ve Erkek ekiplerinin sunumu ile başlayacak olan program Erzurumlu sanatçılar Yavuz Değirmenci ve Güler Duman’ın konserleri ile renklenecek. Programın sunumunu Murat Balkuş gerçekleştirilecek. Etkinlik sırasında Kokteyl ve yöresel Cağ kebabı ikramı da yapılacak.

Program

Yavuz Değirmenci & Güler Duman

Erzurum Bar Ekibi & Kokteyl

Sunum: Murat Balkuş

Tarih: 07 Nisan 2013 Pazar

Saat: 17:00

Yer: Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuayesi (Ataşehir Novada AVM)

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi, Şehit Şakir Elkovan Cad. No:20 Ataşehir

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.