Hoşgeldiniz  

Ertelenen Sıla Ataşehir Konseri Cuma Günü

admin | 04 Kasım 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Kültür & Sanat, Manşet, Özel Haber A- A+

sila_atasehir_konser_cumhuriyetCumhuriyet Bayramı’nda planlanan, maden kazası nedeni ile ertelenen Sıla Konseri 07 Kasım Cuma akşamı Saat 20:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda. Sıla Konseri Cuma akşamı.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ataşehir’de Fener Alayı Yürüyüşü sonrasında düzenleneceği duyurulan ve Ermenek’teki maden kazası nendi ile ertelenen  Sıla Konseri Cuma günü gerçekleşiyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından, Cumhuriyet’in ilanının 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında  Fener Alayı yürüyüşü sonrası Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan vatandaşlar, Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Sıla’nın vereceği konser ve havai fişek gösterileriyle Cumhuriyet Bayramı’nın kutlanacağı duyurulmuştu.

Konya Ermenek’te 18 madencinin su basması sonucu yerin metrelerce altında mahsur kaldığı maden kazası nedeni ile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılmış ancak Sıla Konseri ertelenmişti.

Fener alayı ile Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi madencilere saygı için ertelenen Sıla Konseri’nin 07 Kasım Cuma akşamı yapılacağını duyurmuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.