Hoşgeldiniz  

Erdoğan Bayraktar: Boğaziçi`nde imar çalışması yok

admin | 29 Kasım 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yapı Denetim Kanun taslağında , ”Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var” dedi.

Boğaziçi`nde imar çalışması yok

Erdoğan Bayraktar, “Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yapı Denetim Kanun taslağında Boğaziçi öngörünüm alanının da imara açılacağı yönünde düzenleme olduğu iddiasına ilişkin, ”Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var” dedi.

Bayraktar, Ankara Sanayi Odası’nın kasım ayı meclis toplantısının ardından gazetecilerin Yapı Denetim Kanun taslağına ilişkin sorusunu yanıtladı.

Taslakta Boğaziçi öngörünüm alanının da imara açılacağı yönünde düzenleme olduğu iddiasına ilişkin Bayraktar, şunları kaydetti: ”Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var. Bizim bir çalışmamız, taslağımız yok. Sadece talepler var, bu taleplere bakılıyor. Ama kesinlikle şu anda bizim Bakanlık ve hükümet olarak veya İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir çalışması olduğunu bilmiyorum. Bir çalışmamız kesinlikle yok. Bizim değil o yazı. Varsa Bakanlığın bir imzası getirin bakalım. Bize ait değil.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.