Hoşgeldiniz  

Engelli egitiminde bakım ve rehabilitasyon çok önemli

admin | 17 Aralık 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

İstanbul Valisi Mutlu, Tapu Müdürlükleri`nin Esenyurt`taki toplu açılış töreninin ardından ilçe de bulunan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri`ni ziyaret etti.

vali21-300x155

Vali Mutlu, Esenyurt`ta hizmet veren Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri`ndeki engelli vatandaşları ziyaret etti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tapu Müdürlükleri`nin Esenyurt`taki toplu açılış töreninin ardından ilçe de bulunan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri`ni ziyaret etti.

İlk once 18 yaş altı Esenyurt Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi`ni ziyaret eden Vali Mutlu`ya Esenyurt Kaymakami Halil Uyumaz eşlik etti. Merkez`de kalan engelli çocukların aileleri ile sohbet eden Vali Mutlu, daha sonra Merkez`in Müdürü Melahat Temizer eşliğinde engelli cocuklarin kaldığı odaları ve çalışma alanlarını gezdi.

Merkez ile ilgili gorüşlerini twitler hesabından da duyuran Vali Mutlu şu ifadelere yer verdi: “Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi`ndeyim. Merkezde hizmet alan sevgili yavrularımıza ve ailelerine sağlıklar diliyorum.”

Vali Mutlu`nun ikinci ziyareti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi`na bağlı fiziksel engelli vatandaşlara yatılı hizmet veren “Esenyurt Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” oldu. Burada da kurum yoneticilerinden kısa bir sunum alan Vali Mutlu, fiziksel engelli hastaların etkinlik yaptıkları alanları gezdi. Ödüllü tiyatro oyuncusu Kemal Amca`nın espirileriyle neşelenen Mutlu, hafta içi Antalya`da sahne alacak Kemal Amca`ya başarılar diledi.

Vali Mutlu, Esenyurt Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretini de şu şekilde duyurdu takipçilerine: Şimdi de Devletimizin Bakım ve Rehbltsyon Merkezi`ndeyim. Engelli yurtdaşlarımıza gösterdikleri ihtimam nedeniyle ilgilileri tebrik ediyorum

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.