Hoşgeldiniz  

EMRAH ATALAY KONSERİ COŞTURDU

admin | 02 Mayıs 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

 

emrah_atalay_konseri_costurdu_h18397Türk Halk Müziğinin genç ve yetenekli sesi EMRAH ATALAY Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezinde verdiği Türk Halk Müziği Konserinde, sevenleriyle bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türk Halk Müziğinin genç ve yetenekli sesi EMRAH ATALAY işini bilerek yapan, eğitimini almış ve almaya devam eden güçlü bir ses. Salonun dolduğu, hep bir ağızdan türkülerin söylendiği, halayların çekildiği bu geceden herkes memnun ayrılırken, tekrarını beklediklerini belirttiler. Sesiyle her bölgeye ulaşan EMRAH ATALAY hüznü, sevinci dinleyicileriyle paylaştı.

Bu eşsiz gecede EMRAH ATALAY’ı yalnız bırakmayan önemli isimler de bir araya geldi. Dünyaca ünlü Kemança virtözü Sayın ASLAN HAZRETİ, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Sayın DOÇ.CİHAN YURTÇU, Haliç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın ADEM SEVİNÇ, Yazar ve Şair Sayın EVGİN ATALAY, Manken, Gazeteci ve Antropolog Sayın DR EBRU GÜZEL, Türk Halk Müziği Sanatçısı Sayın ÖZGÜR AKDEMİR’de, seyirciler kadar bu geceden memnun ayrılan isimler.

EMRAH ATALAY bu gecede kendisine her zaman destek olan bugünlere gelmesini sağlayan Haliç Üniversitesi Öğretim Görevlisi ADEM SEVİNÇ’e teşekkürlerini iletti. Konuk sanatçı olarak EMRAH ATALAY’ı yalnız bırakmayan Türk Halk Müziğinde önemli başarılara imza atmış ÖZGÜR AKDEMİR’de bu gecede sahne aldı.

Beraber eserler seslendiren EMRAH ATALAY ve ÖZGÜR AKDEMİR’in seslendirdiği eserlere dinleyicilerin de katılımını sağlayarak Türkü sevenlerin coşkulu vakit geçirmelerini sağladılar.

Kardeşçe hep beraber çekilen halaylarla son bulan konserde EMRAH ATALAY performansıyla akıllarda iyi bir izlenim bıraktı

HABER : HASİBE GÜR

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.