Hoşgeldiniz  

Emekliler Anneleri ile Kadıköy’de

admin | 10 Mayıs 2015 | Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

chp-emekli_kadirKadir Gökmen Öğüt, Kadıköy’de “Anneni de Al Gel” etkinliğinde  birlikte yürüyecekleri emeklilerin, yapılan zam ve 2 maaş ikramiye ile iktidarlarında rahat edeceklerini söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Kadıköy’de emeklileri ile birlikte yürüyüş gerçekleştireceklerini söyleyen CHP İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt; “Geçen hafta yapmış olduğumuz Emekli Çalıştayı sonucunda, emeklilerle birlikte alına kararla “Anneni de Al Gel” etkinliliğini düzenliyoruz.  Pazar günü emeklilerimizle birlikte Kadıköy Altıyol Boğa Meydanı’nda emekliler ile birlikte yürüyeceğiz. Emekliler Annelerini de alıp geliyorlar. Kadıköy Altıyol Boğa Meydanı’nda Saat 14:00’daki yürüyüşe herkesin katılmasını rica ediyorum” dedi.

chp-emekli

Emekliler Bizim İçin Çok Önemli,

Emeklilerin maaşlarının çok düşük kaldığına vurgu yapan Öğüt, “Maaşları yetmiyor emeklilere. Hükümet emeklileri sosyal hayatta karşılıkları olmayan, üretmeden aramızda yaşaya insanlar olarak görüyor. Biz bu düşünceyi engelleyeceğiz ve ortadan kaldıracağız. Emeklilerimiz bizlerin, ülkemizin başının tacı olacak. Maaşlarına zam yaparak iktidarımızda az da olsa nefes alabilecekleri ekonomik koşu yaratmak istiyoruz. İktidarımızda 2 maaş ikramiye ve 1500 liranın üzerine çıkan asgari ücret seviyesinde, açlık sınırının üzerinde maaşları olacak emeklilerin. Emekliler bizim için çok önemli, değerli” diye konuştu.

Emeklilerimize Emeklerin Karşılıklarının Vereceğiz

Kadir Gökmen Öğüt, iktidarlarında emeklilerin soysal yaşamlarının iyileştirilmesini sağlayacaklarını belirttiği konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “Emeklilerimizin geride kalan zamanlarını geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları kuracağız. Torunları, çocukları ve arkadaşlarıyla vakit geçirecekleri alanlar kuracağız. Emeklilerimizin geçmişte ülkemize verdikleri emeklerin karşılıklarının verilebileceğini göstereceğiz.”

 

chp-

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.