Hoşgeldiniz  

Eğitimcilerin Çevre Eğitimi Devam Ediyor

admin | 04 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Bez torba_Ataşehir Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Çevre Eğitim ve Uygulama Projesi” projesinde Ataşehir’de ki öğretmenlere yönelik seminer sürüyor.

Eğitimcilerin Çevre Eğitimi Devam Ediyor

Ataşehir Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Çevre Eğitim ve Uygulama Projesi” devam ediyor. Proje kapsamında Ataşehir’de ki ilkokul ve ortaokul öğretmenlerine yönelik “Bitkisel Atık Yağların Geri Dönüşümü ve Ambalaj Atıklarının Geri Dönüşümü” konulu “Eğitimcilerin Eğitimi” seminerlerinin ikincisi Novada AVM’de bulunan Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu’nda düzenlendi.
Pazarlarda bez torba dağıtılıyor

Ataşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereğince 15 Mart tarihinden itibaren Ataşehir’de plastik poşet kullanımı kaldırıldı. Bu sebeple Ataşehir Belediyesi’nin daha temiz ve sağlıklı bir çevre için gerçekleştirdiği uygulamalardan bir diğerinde de, Ataşehir Belediyesi görevlileri tarafından; pazarlara, alışveriş merkezlerine, dükkanlara bez torba ve kese kâğıdı dağıtılıyor. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Çevre koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya ile belediye meclis üyeleri de dağıtımlara katılarak, esnaf ve vatandaşları konu hakkında bilgilendiriyorlar.

Aynı zamanda bez torba kullanımını teşvik etmek için tanıtım kampanyaları yapan Ataşehir Belediyesi yetkilileri tarafından esnaf ve vatandaşlara; tişört, şapka ve stiker hediye edilip, dükkanlara broşür ve tebligat bırakılıyor.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.