Hoşgeldiniz  

EGEMEN BAĞIŞ ‘PARALEL YAPININ İLK MAĞDURUYUM’

admin | 26 Temmuz 2016 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

ak_parti (1) egemen_bagisAtaşehir’de Demokrasi nöbetine katılan Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, kendisinin paralel yapının ilk mağdurlarından olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de Demokrasi nöbetine katılarak destek veren Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Küçükbakkalköy’de düzenlenen toplantıda vatandaşlara seslendi.

İddia edilen FETÖ Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz akşamı kalkışılan darbe girişimini protesto etmek üzere toplanan Ataşehirlilere Başkomutan – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek konuşmasına başlayan AB eski Bakanı Egemen Bağış, kendisinin paralel yapının ilk mağdurlarından olduğunu söyleyerek; “17 – 25 Aralık’ta başlattıkları operasyonla Sayın Cumhurbaşkanı ve yakın çalışma arkadaşlarına kumpas kurdular. İftira attılar, montajlar yaptılar. Ben de bu paralel yapının ilk mağdurları arasındayım. Kurucu liderimiz ‘bekle’ dediği için bu güne kadar bekledik” diye konuştu.

ak_parti (56)

Ergenekon gibi düzmece davalarla TSK’ya kumpas kurulduğunun altını çizen Bağış, düzmece delillerle hapse attıkları komutanlarla ilgili; “Paralel ihanet çetesi himmet adı altında milletten haraç topladı. Sınav sorularını çaldı. Beynini yıkadıkları gençleri devlete soktu. Ömrünü terörle mücadeleye vermiş komutanlarımıza iftira atıp, ‘darbeci’ diyerek onları içeri attırdı, hapse tıktı” ifadelerini kullandı.

ak_parti (57)

Türk halkının 15 Temmuz gecesi destan yazdığını söyleyen Egemen Bağış, Türk milletinin demokrasiye ve iradesine sahip çıktığına işaret ederek; “Gönül isterdi ki bunların ne kadar kumpasçı, yalancı ve iftiracı olduklarını görmek için bu kadar şehit vermeseydik. Ama 15 Temmuz’da sizin vergilerinizle alınmış uçaklarla sizin Meclisinizi vurdular. Bu millet, bu ülkeyi bir avuç haşhaşiye teslim etmedi” dedi.
ak_parti (54)

ak_parti (53)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.