Hoşgeldiniz  

DOGUŞ; ‘Dünyada Hiç Yapılmamış Filim Yapacağız’

admin | 16 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Magazin, Manşet, Özel Haber, Röportajlar A- A+

Tsd_dogus_ödül_yarısma (60)Sanatçı Doğuş, ödülü 10 bin Lirayı adına yarıştığı TSD Anadolu Yakası Şube Başkanı Birol Ekşi’ye verirken yaptığı özel açıklamada, ‘Dünyada hiç yapılmamış bir filim yapacağız.’dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Show TV’de Benzemez Kimse Sana’da 8 yarışmacı çeşitli vakıf ve dernekler adına yarışıyor. Benzemez Kimse Sana yarışmasında her hafta en iyi canlandırma performansı, jürinin ve yarışmacıların birbirlerine verdiği oylar ile seçiliyor.

Haftanın birinci olan ünlüsü kazandığı 10.000 TL ödülü kendi seçtiği ve adına yarıştığı vakıf ve derneğe bağışlıyor. Sanatçı Doğuş yarışmada Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Şubesi adına yarışıyor.

Show TV’de yayınlanan Benzemez Kimse Sana yarışmasının hafta birincisi Doğuş, ödülü 10 bin Lirayı adına yarıştığı TSD Anadolu Tsd_dogus_ödül_yarısma (40)Yakası Şube Başkanı Birol Ekşi’ye verdi.

Ödülü teslim töreninde gazetemiz temsilcisi Recep Kenan’a konuşan sanatçı Doğuş, bir albüm ve bir sinema projesini müjdelerken, çalıştıkları sinema projesinin dünyada ilk olacağını, daha önce böyle bir film yapılmadığını iddia etti. Film projesi ile ilgili çok iddialı konuşan sanatçı Doğuş, “Bunu ilk kez sizin aracılığınızla açıklıyorum. Dünyada hiç yapılmamış bir filim yapacağız. Dünyanın her yerindeki engellileri filmin içinde bir sürpriz bekliyor.”şeklinde konuştu.

Tsd_dogus_ödül_yarısma

FOTO GALERİSİ 

FOTOLAR İÇİN TIKLA

*Toplum yararına çalışan TSD Anadolu Şubesi adına yarıştığınız Benzemez Kimse Sana yarışmasında hafta birincisi olup ödül kazandınız. Kazandığınız ödülü verirken neler hissettiniz?

Burada duyarlı olan tek ben değilim, bu konuya ilgi göstererek, haberleştirerek senin de duyarlı olduğun görülüyor. İşini önemsedin geldin buraya bu kıymetli haberi yapmak için.
Destek vermezsek, bu yardımları ben yapmazsam, sen yapmazsan derneklerimiz ayakta kalamaz. Bu derneklerdeki arkadaşlarımız da görevlerini yapamaz. Bu arkadaşlarımız görev yapamazsa engelli kardeşlerimiz hayata tutunamaz. O nedenle derneklerimize yardım etmemiz, destek olmamız gerektiğini ve bunun bizim insani görevimiz olduğunu düşünüyorum.
Tsd_dogus_ödül_yarısma (12)*Dernekler yararına çalışmalarız ilk değil. Bundan önce de “Kapak Toplama Kampanyası” törenine katılarak desteklemiştiniz.

Ben şöyle bakıyorum hayata, her birimiz engelli adayıyız. Yarın öbür gün benim başıma da gelebilir. Senin başına da gelebilir. Her an herhangi birimiz engelli hale gelebiliriz. Bence herkes aklını başına toplamalı ve bu tarz derneklere bir nebze de olsa destek olmalıdır.
*Show TV’de yayınlanan Benzemez Kimse Sana yarışmasından söz edermisiniz? Yarışmada hedefiniz nedir?

Yarışma zor ama keyifli. Keyif aldığım, eğlendiğim bir yarışma. Sonuçta aldığım bu hafta birinciliği beni mutlu etti. Çünkü bu ego birinciliği değil. Adına yarıştığın kurumun ya da Tsd_dogus_ödül_yarısma (21)derneğin birinciliğidir. O nedenle yarışmadaki her kurum adına yarışan arkadaşımın mutlaka birinci olmasını istiyorum.

Dünyada Hiç Yapılmamış Filim Yapacağız

*Sanatçı Doğuş’un yeni projeleri var mı?

Yeni projelerim var. Bir sinema filmi projem var. Albüm geliyor. Yeni Albüm çalışmalarım tamamlanmak üzere. Üzerinde çalıştığımız sinema filmi projemizde “dünyada hiç yapılmamış” bir şey yapacağız. Engellilerle alakalı bir çalışma olacak film. Bunun altını çiziyorum. Bunu dikkate al. Engellilerle ilgili dünyada hiç yapılmamış bir film geliyor. Bu konuda çok iddialıyım, dünyanı her yerindeki engellileri bir sürpriz bekliyor bizim yapacağımız filmin içinde.

Yapacağımız bu sinema filminin gelirinin bir kısmını Türkiye Sakatlar Derneği’nin Anadolu Şubesine bırakacağız. Duygu alışverişi bu bizim için.

Tsd_dogus_ödül_yarısma (1)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.