Hoşgeldiniz  

Doğuş ‘Benzemez Kimse Sana’daki Ödülü TSD ‘ye Verdi

admin | 12 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Magazin, Manşet, Özel Haber A- A+

Tsd_dogus_ödül_yarısma (213)Show TV’de yayınlanan Benzemez Kimse Sana yarışmasının geçen hafta birincisi Doğuş birincilik ödülü olan 10 bin Lirayı adına yarıştığı TSD Anadolu Yakası Şube Başkanı Birol Ekşi’ye verdi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Show TV ekranlarında yayınlanan Endemol Türkiye tarafından hazırlanan En Benzersiz Show Programı – Benzemez Kimse Sana yarışmasının geçen hafta birincisi Doğuş birincilik ödülü olan 10 bin Lirayı adına yarıştığı TSD’ye, Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası Şube Başkanı Birol Ekşi ve bir gurup dernek üyesinin katıldığı törenle verdi.

FOTOLAR İÇİN TIKLA

Bilindiği gibi Benzemez Kimse Sana yarışmasında yarışan her ünlü yarışmacı bir dernek yada vakıf adına yarışıyor. Yarışmada haftanın birincisi olan yarışmacı aldığı ödülü, adına yarıştığı kuruma veriyor.

Ödül teslimi sırasında gaetemize verdiği özel röportajda benzeri olmayan bir sinema projesi olduğunu söyleyen Benzemez Kimse Sana yarışmacısı Sanatçı Doğuş, projesinin çok iddialı olduğunu dünyada ilk ve tek olacağını iddia etti.

Benzemez Kimse Sana yarışmacısı Sanatçı Doğuş’un Recep Kenan’a verdiği özel röportajı önümüzdeki günlerde yayınlayacağız,

Jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Demet Akbağ ve Erol Evgin’in oturduğu, ‘Murti’ lakaplı başarılı sunucu Murat Başoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Benzemez Kimse Sana yarışması yeni bölümleriyle Cuma 22.00 ve Cumartesi 21.30’da Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

PPROGRAMDA HER ÜNLÜ YARIŞMACI BİR VAKIF VE DERNEK YARARINA YARIŞIYOR
Show TV’de Benzemez Kimse Sana yarışmasında her hafta en iyi canlandırma performansı jürinin ve yarışmacıların birbirlerine verdiği oylar ile seçiliyor. Haftanın birinci olan ünlüsü kazandığı 10.000 TL ödülü kendi seçtiği vakıf ve derneğe bağışlıyor.

Benzemez Kimse Sana yarışmacıları ve adına yarıştığı vakıf ya da dernekler:

AYŞENUR YAZICI                          Genç Kız Sığınma Evi Derneği
AYŞİN ZEREN                                    Türk Kalp Vakfı
BAŞAK AKBAY                                 Altı Nokta Körler Derneği
DOĞUŞ                                                  Türkiye Sakatlar Derneği
GAMZE TOPUZ MİKA-Der            ( Minik Kalplerle El Ele Derneği )
İRFAN KANGI                                   Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
NURİ ALÇO                                         Kanserli Çocuklara Umut Vakfı
BAHADIR EFE                                    Down Sendromu Derneği

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.