Hoşgeldiniz  

Dent İnternational Diş Hastanesi Çalışanları Stres Attı

admin | 15 Kasım 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Sağlık, Türkiye A- A+

İstanbul Ataşehir’de hizmete giren Dent İnternational Diş Hastanesi Doktor ve çalışanları, Köz Kanat Restorant’da düzenlenen yemekte buluştu.

Dent İnternational Diş Hastanesi Çalışanları Stres Attı

İstanbul Ataşehir’de Yönetim kurulu, Uzman ve deneyimli Kadrosu ile kısa bir süre önce Hizmete giren Dent İnternational Diş Hastanesi Doktor ve çalışanları Köz Kanat restorant da düzenlenen yemekte buluştu.

Yönetim kurulu Baskanı Murat Özel, Yönetim kurulu üyesi ve genel Müdür Mete Özel, Başhekim Becen DEMİR, İşletme Koordinatörü Ece ADA, Dr. Meryem Ateş, Dr. Müzeyyen Gerek, Dr Fethiye Gökçe Gençay, Dr İrem Soydaş Göktaş, Dt Naciye Özel, Dt Belgin Özünal, Dt Feyza Kabadayı, Dt Celalettin Topbaş, Dt Levent Kalkan, Dr Aliye Şeyda Özkan, Dt Canel Eligül, Dt Tuba Helvacı, Dt Burak Metin’in de aralarında bulunduğu yemekte tüm personel keyifli zaman geçirdi.

Yemekte söz alan Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Mete ÖZEL Oraldiagnoz ve Radyoloji, Periodontoloji, Cerrahi, Protez, Endodonti, Pedodonti, Ortodonti, Diş Beyazlatma, Ağız kokusu kliniği ve Türkiye de bir ilk olarak Çocuk Diş üniti ve Engelli ünitinin yanı sıra Her an kullanıma hazır tam teşekküllü ameliyathanesi ve anestezi ekibi, çocuklara özel oyun parkı 20 farklı diş ünitesi ile 2000 mt kapalı alan da otopark ve vale hizmeti ile 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirterek güçlü kadroları ile Hasta memnuniyeti çalışmalarının amaç olduğunu söyleyerek katılan tüm personele teşekkür etti.

Geç saatlere kadar süren yemeğe 55 personelin tam kadro katıldığı gözlendi.
Dent İnternational Diş Hastanesi
Küçükbakkalköy Mah.Vedat Günyol Cad.No: 12 Ataşehir-İstanbul
TEL : 444 70 20
FAX : 0216 572 70 01

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.