Hoşgeldiniz  

Darulaceze Metrobüs İstasyonu Engelli Uyum Yenilemesi İçin Kapalı

admin | 16 Haziran 2014 | Genel, İstanbul, Manşet A- A+

metroMetrobüs İstasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi çalışmaları nedeniyle Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu ve engelli/yaya erişimi 45 gün kapalı.

Metrobüs İstasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getiriliyor.

Metrobüs İstasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getirecek çalışmalar kapsamında Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu ve engelli/yaya erişimi yenileniyor.

*Talatpaşa Köprüsü ayaklarının, D-100 üzerinde yolu daraltması sebebiyle, yıkılarak yeniden yapılması çalışmaları kapsamında,  Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonunu kullanan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yapılan geçici yaya üst geçidi kaldırılıyor. Bu aşamadan sonra;

*Yenilenen Talatpaşa Köprüsü’nde Metrobüs İstasyonu’na engelli ve yaya erişimi için 6 metre genişliğinde, 8 metre uzunluğunda Platform eklenecek.

*Turnikeler de yapılacak platforma taşınacak.

*İstasyona erişim için ise  Yaya Rampası yapılacak.

*Bu çalışmalar kapsamında Metrobüs İstasyonu da yenilenecektir.

*Yapılacak bu çalışma ile engelli vatandaşlarımızın da Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu’na konforlu bir şekilde erişimleri sağlanacaktır.

*17 Haziran 2014 Salı günü, saat 00.00 da  (Salıyı Çarşambaya bağlayan gece) başlayacak ve 45 gün sürecek olan çalışmalar sebebiyle Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu da 45 gün süre ile kullanılamayacaktır.

*Bu istasyonu kullanacak vatandaşlarımız, ulaşım ve erişimlerini bu süre içinde; Okmeydanı Hastane ve Okmeydanı Metrobüs İstasyonlarından sağlayabileceklerdir.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.