Hoşgeldiniz  

Cumhuriyet Bayramı’nda Fener Alayı ve Sıla Konseri

admin | 21 Ekim 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet A- A+

29 _ekim_ sila _konseri_atasehirAtaşehir Belediyesi’nin düzenlediği programla Cumhuriyet’in ilanının 91. yıldönümü Fener Alayı ve Sıla Konseriyle Ataşehir’de şölen havasında kutlanacak.

Ataşehir, Cumhuriyet Bayramı’nı Sıla konseri ile kutlayacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ataşehir’de Fener Alayı Yürüyüşü ve Sıla Konseri ile kutlanacak.

Cumhuriyet’in ilanının 91. yıldönümü Ataşehir’de şölen havasında kutlanacak. Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen kutlamalar Fener Alayı ile başlayacak, yürüyüş esnasında yol kenarlarına kurulacak sahnelerde Cumhuriyet tarihinin önemli fotoğrafları canlandırılacak. Yürüyüş sonrası Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan vatandaşlar, alana kurulan sahnelerde güzel sürprizlerle karşılaşacak ve hemen ardından Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Sıla’nın vereceği konser ve havai fişek gösterileriyle Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacaklar.

29 _ekim_ sila _konseri_atasehir_duyuru

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’da Atatürk Mahallesi Özgürlük Parkı’ndan (Ataşehir Migros yanı) Fener Alayı ile başlayacak. Türk Bayrakları ve balonlarla yürüyecek grup, çocuktan yaşlıya tek yürek olup hep bir ağızdan Cumhuriyet ve Atatürk marşları söyleyecek. Yürüyüş güzergâhı boyunca Cumhuriyet’in özünü anlatan canlandırmalar ve etkinlikler sahneye konulacak. Cumhuriyet coşkusu, güzergâhın son durağı olan Cumhuriyet Parkı’nda çeşitli sürprizlerle ve Sıla konseriyle doruğa ulaşacak.

Ataşehir’deki kutlamalara her yıl olduğu gibi bu yıl da Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi önderlik edecek. Fener Alayı’nda vatandaşlarla kol kola girerek marşlara eşlik edecek Başkan İlgezdi, daha sonra Cumhuriyet TIR’ı üzerinden vatandaşları selamlayacak.

Turgut Özal ve Ataşehir Bulvarları, Fener Alayı Yürüyüşünde Kapalı

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda; “Etkinlik günü 18.00 – 20.00 saatleri arasında Turgut Özal ve Ataşehir Bulvarları, Fener Alayı Yürüyüşü nedeni ile araç trafiğine kapalı olacağından vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmaları ve güzergah boyunca park yapmamaları önemle rica olunur” denildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.