Hoşgeldiniz  

CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ TÖRENLE KUTLANDI

admin | 30 Ekim 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-0Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümü kutlamaları çelenk sunumu, tebriklerin kabulü sonrası Ataşehir Atatürk Bulvarı’nda öğretmen ve öğrencilerin resmi geçit töreni ile sürdü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Bayramı kapsamında 28 Ekim günü çelen sunumu ile başlayan Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümü kutlamaları Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde Kaymakam Zafer Karaehmetoğlu, , Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Garnizon Komutanı Kd.Albay Abdülkadir Bilgin’in tebrikleri kabulü sonrası Ataşehir Bulvarı’nda düzenlenen Resmi Törenle devam etti.

atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-73

Atatürk Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki tören alanına geçen Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi burada tören için toplanan öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladılar.

atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-2

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlamı ve önemi üzerine konuşan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu milletimizce derinden yaşanmasını temenni ediyorum diyerek; “ Cumhuriyet etnik kökeni ne olursa olsun tüm vatandaşlarını Türk Milleti çatı kimliğinde birleştirmiştir. Cumhuriyetimizin 93. Yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmive de kararlılığındayız. Tek ihtiyacımız birlik ve beraberliktir. Hepimize bu güzel vatan yeter. Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür” dedi.

atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-28

Karamehmetoğlu; “Cumhuriyetimiz tarihi seyir içinde zaman zaman çalkantılar yaşasa da gelişerek güçlü bir devlet oldu. Tek Bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devlet ülküsü etrafında güvenle geleceğe yürüyoruz.  Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için mücadele verirken şehit düşen kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” diye konuştu.

atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-23

Tören, öğrencilerin şiir okumaları ve halk oyunları gösterisi ardından yapılan resmigeçitle sona erdi.atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-8atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-14atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-15atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-18atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-19atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-29atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-33atasehir_resmi_toren_cumhuriyet_-44

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.