Hoşgeldiniz  

Coşkun Koç ‘Ataşehir’de de oylarımız çok yüksek’

admin | 27 Mayıs 2015 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

ak_atasehir_coskun_kocYenisahra’da seçim çalışması yapan Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Coşkun Koç oylarının yüzde ellinin üzerinde ve diğer seçmenin de partilerine teveccühü olduğunu söyledi. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Coşkun Koç ‘un sabah saatlerinde kahvaltı programı ile başlayan esnaf, Pazar, ev, hasta ziyareti ile geç saatlere kadar devam eden Yenisahra’daki seçim çalışmalarına, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Eren, Yenisahra mahalle Temsilcisi Mustafa Çamyar ve mahalle yönetimi eşlik etti.

Seçim döneminin başından bu güne sahalarda olduğunu ve çok verimli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Coşkun Koç, bu gün de Yenisahra’da yaptıkları çalışmalarda ziyaret etmedikleri esnaf bırakmadıklarını, elini sıkmadıkları kişi, çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

IMG_0055

Oylarımız Yüzde 50’nin Üzerine Çıktı

Sabah kahvaltı programı ile başladıkları Yenisahra Mahallesi seçim çalışmalarının oldukça verimli geçtiğinin altını çizen Coşkun Koç, yaptığı gözlemde oylarının yüzde 50’nin üzerine çıktığını iddia ederek; “Şu anada biz sahada talepleri istekleri gördük. Türkiye’de herkesin Ak Parti’ye teveccühü var. Bizi destekleyen yüzde elli var. Bir de % 50’nin üstünün de teveccühü var. CHP’ye oy verenler bile diyor ki; “Belediyeciliği en iyi Ak Parti yapıyor. Hizmeti en güzel siz veriyorsunuz.” MHP’liler diyor ki; “Sizden Allah razı olsun. Bizler şu anda gönül rahatlığıyla çocuklarımızı askere gönderiyoruz.” Bizlere dua ediyorlar anneler. HDP’liler de şunları söylüyorlar; “Bizler sizlerin sağladığı ortamda çalışıyoruz.” Yani Ak Parti’ye teveccüh yüzde yüz” dedi.

IMG_0065-

Yenisahra Halkı Çok Heyecanlı

Yenisahra’da çok güzel çalışma yaptıklarını ifade eden Ak Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili Adayı Coşkun Koç; “Yenisahra halkı çok heyecanlı. Zaten bizim aldığımız oy oranı da çok yüksek Yenisahra’da. %70’lere yakın. Teşkilatlarımız yine sahaya hakim. Bu seçimde de inşallah %80’e yaklaşacağız. Ataşehir’de de oylarımız çok yüksek olacak.  Ataşehir bir dahaki belediye seçimlerinde kesinlikle Ak Parti’yi istiyor. Herkes Ak Parti diyor” şeklinde konuştu.

IMG_0061

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.