Hoşgeldiniz  

ÇORDEFCUP TURNUVASINI NESLİHAN YURTDAGÜL BAŞLATTI

admin | 17 Ocak 2017 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Spor, Türkiye, Üst Manşet A- A+

ak_parti_cordef_cap_neslihan_yurtdagul (0)Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanılığı tarafından organizasyonu üstlenen Çorum köyleri arasında ÇORDEFCUP Futbol  başlangıç vuruşunu Neslihan Yurtdagül yaptı.

ÇORDEFCUP Futbol Turnuvasında Başlangıç Vuruşu Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül’den…

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül başkanlığında kadın kolları Çorum köyleri arasında ÇORDEFCUP Futbol Turnuvası organizasyonunu üstlendi.

İstanbul Sultanbeyli Gölet Tesisleri Futbol Sahası’nda 45 takımın katılımı ile gerçekleşen ÇORDEFCUP Futbol Turnuvası 15 Ocak Pazar günü saat 10.00 da Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül’ün başlangıç vuruşu ile başladı.

Yoğun katılımın olduğu turnuva 3 ay süreyle her pazar oynanacak maçlar ile devam edecek. Nisan ayında final maçı gerçekleşecek Turnuvada birincilik kupası kazanan takıma verilecek.

Ak Parti Ataşehir İlçe kadın kolları başkanı organizasyonu için’’  futbol ile gençlerimiz ve kadınlarımızı bir araya getirip sporu ve sporcuyu destekleme adına turnuvanın organizasyonunu üstlendik. Turnuva başından sonuna kadar takımlarımıza destek olarak hemşerilerimiz ile de bir araya geleceğiz ‘’ dedi.

ÇORDEF Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Cemil Yaşkabak açıklamasında Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül hanımefendi ye maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyorum dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.